Peki bu sorunu sizin için ben hızlıca halletsem nasıl olur :) bazılarınız boş yapma,olurda birader de sen kimsin,hadi len ordan keko,benim bulamadığımı sen mi bulacaksın dediğini duyar gibiyim.
Şöyle söylim ben madenciyim siz bana fırsat verin size en kaliteli rezervleri bulayım siz bunları alın işleyin peki burda sizden ne kadar bir ücret çıkacak?
Benim o madenleri bulabilmem sizin ne kadar derinlere inmek istediğinize bağlı 100m - 500m - 1000m - 5000m? Kim bilir belki kömür belki altın belki elmas :) Bunun için benim paketlerim var şöyleki;
Rasgele domain ve keyword rezervi için(aranması yüksek ve istediğiniz domainin adet potansiyeline göre metre değişebilir ayrıca ona göre fiyat verilir :) )
10m(10 domain):2TL
Daha üstü rezerv aramaları için bana danışın :) tel:05385865724 - e-posta mahlasplay@gmail.com
10m (10 domain):5TL
.net jenerik domain rezervi için (elimizdeki domain adedine göre bu paket sayısı yenilenir)
10m (10 domain):5 TL
.com uzantılı haber domain rezervi için (elimizdeki domain adedine göre bu paket sayısı yenilenir)
10m (10 domain):3 TL
.com uzantılı host firmalarına özel alan adı rezervi için (elimizdeki domain adedine göre bu paket sayısı yenilenir)
10m (10 domain):2TL
Daha üstü rezerv aramaları için bana danışın :) tel:05385865724 - e-posta mahlasplay@gmail.com
Sipariş öncesi gereken bilgiler ;
zorunlu(*) zorunlu değil(*)
-ad ve soyad(*)
-size ulaşabileceğim iletişim adresi(*)
-nasıl birşey istediğinizden bahseden bir yazı veya kelime(*)
-hızlı teslimat(o gün teslim edilir +1 tl)
Sipariş işleyişi şöyle arkadaşlar bana ne istediğinizden bahsediyorsunuz ve paketlerimizden birini seçip işe koyuluyoruz.
İstediğiniz alan adlarını bulduktan sonra sizi bilgilendiriyoruz ardından ziraat - Kuveyt Türk - albaraka - iş bankası hesaplarımıza gerekli ücreti yatırıyorsunuz ardından size istediğiniz iletişim aracılığı ile alan adlarının ulaştırıyoruz.
Not:araştırdığımız tüm alan adları hemen satın almaya müsaittir.
Aldığınız hizmetler için herhangi bir geri ödeme yapılmamaktadır.
Her türlü öneri ve eleştiriye açığım :)
Konu altında belirtmeyip pm atarsanız daha makbule geçer.
AzX66;tavsiye ettiğiniz alan adları güzel ek olarak yanlarında aranma hacimlerini yazsanız daha güzel olur teşekkürler
kdrclp;arkadaş gayet hızlı ve alternatif seyler buldu helal olsun
burdan açıklamakda sorun görmüyorum
ekoloji (hali hazırda inglizce sitem vardı zaten Türkçesi için istemistim )
4. Sanayi Devrimi
ve sağlık için istemiştim
proje yada isim sıkıntısı çeken arkadaşlar bir denesin derim
slmmrb12 ;İşlem tamamlandı. Gayet hızlı bir şekilde yapıldı işlemim. Ayrıca çok memnun kaldım beklediğimin kat ve kat üstünde sonuç aldım.