Merhaba,
Böyle bir açık arttırma görmedim !
- Madem wmaracı dışında teklif veren var bizlerde bilgilendirmeliyiz.
- Madem wmaracı dışında satış yapıyorsunuz konuya multi seçenek ekleyip bizimde açık arttırmayı izleme olanağımız olmalıdır.
Abimsin bir şey diyemem ama böyle yapmamınız gerekiyordu.
Şuan bizim açımızdan bakınca olaya istediği teklifler gelmeyince el altından satıldı süsü verilmiş gibi bir açık arttırmadır bu umarım bundan sonraki ticaretlerinizde bu tarz hatalar yapmazsınız..
Saygılarımla,
Smyrna35.
Merhaba,
Böyle bir açık arttırma görmedim !
- Madem wmaracı dışında teklif veren var bizlerde bilgilendirmeliyiz.
- Madem wmaracı dışında satış yapıyorsunuz konuya multi seçenek ekleyip bizimde açık arttırmayı izleme olanağımız olmalıdır.
Abimsin bir şey diyemem ama böyle yapmamınız gerekiyordu.
Şuan bizim açımızdan bakınca olaya istediği teklifler gelmeyince el altından satıldı süsü verilmiş gibi bir açık arttırmadır bu umarım bundan sonraki ticaretlerinizde bu tarz hatalar yapmazsınız..
Saygılarımla,
Smyrna35.
domainlerde satlık indexi bulunmaktadır , arkadaş wmaracında görmüş üyeliği olmadığı için facebook üzerinden iletişime geçmiştir , bende neden geri iteyimki ? 2 katı fazlaya satılmışken
domainlerde satlık indexi bulunmaktadır , arkadaş wmaracında görmüş üyeliği olmadığı için facebook üzerinden iletişime geçmiştir , bende neden geri iteyimki ? 2 katı fazlaya satılmışken
Açık arttırma dediğin 40 tl teklif var arttıran varmı hesabı olur yazarsın şu kadar teklif var biz ona göre 50-100 tl yaparız açık arttırma devam eder.
Açık arttırma dışı teklif gelirse üzgünüm şuan sitemiz açık arttırmada isterseniz katılabilirsiniz dersiniz.
Para veya alan adı problem değil yeni transfer edilen arkadaşa hayırlı olsun ben sadece burada hakkımı savunuyorum..