Merhabalar,
Öncelikle konu yanlış yerde sanırım ama nereye açacağımı kestiremedim, yanlış yerde ise yönetici arkadaşların taşımasını rica ederek konuya gireyim...
1.5 senedir kullandığım fullprogramindir.biz alan adı ile ilgili değişiklik yapıp, yapmama konusunda son zamanlarda iyice kararsız kaldım. Bu konuda ciddi olarak samimi görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum. Şöyleki sektörde 1.5 yıldır olduğum gibi uzun sürede kalmak niyetindeyim bu sebeple bu değişikliği sizce yapmalımıyım yoksa böyle devam mı etmeli ?
Soru şu elimde Programlariindir.com / Programları İndir domaini var bu domain 1 yıl 1 aydır boşta duruyor bende fullprogramindir.biz ise 1 yıl 5 aydır aktif olarak kullanıyorum aralarında 4 ay var.. Birde Fullprogramiindir.com / Full Programı İndir var 3 domain arasında kararsızım
.biz olan domainin süresinin bitmesine 559 gün var
.com olanının 674 gün var
.biz olan tam keyword kelimelerden oluşuyor ve kendi kelimesinde full program indir kelimesinde 1.sayfa da kalıyor ara ara 2.sayfaya geriliyor. Acaba .biz ile devam mı etmeliyim yoksa .com 301 çekip .biz domainden vazmı geçmeliyim ?
Fullprogramindir.biz ile devam et 1.5 yaşında
Fullprogramlariindir.com ile devam et daha yeni
Programiindir.com ile devam et 1 yıl 1 ay
Yorumlarınızı bekliyorum