Merhaba,

Toplam 320 tane haber sitesi domaini bulunmakta 2025 yılının 5. ayında alınmıştı link paneli kodlayıp panele eklemiştim tüm siteleri ancak kullanmak nasip olmadı. Ben alır kullanırım diyen var ise iletişime geçebilir. Telegram üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Domainlerin tümü reg.com.tr üzerinden alındı. Bir proje amaçlı alınmıştı ancak nasip olmadı projeyi faaliyete geçirmek O yüzden elimde olan tüm bu jenerik-projelik domainleri ilgilenip projelendirecek bir arkadaşımıza devir etmek istiyorum. Kayıt ücreti belli alan adları için O rakam üzerinden hesaplama yapmayacağım ancak daha düşük uygun rakam üzerinden devir edeceğim. Aynı zaman da ise tüm bu domainleri bağlayabileceğiniz link takip sistemini de kuracağım. Bu sistem üzerinden hem link ekleyebilir, tanıtım yazısı ekleyebilir, toplu indexletme özelliği ve bir çok fonksiyonel özellik bulunmakta bu yazılım için ek bir ücret talep edeceğim. Domainleri satın alan kişiye hediye olarak değil ancak bir fark karşılığında tümünü devir edeceğim.

Telegram : @tcskorsky