Domain alan adları her birisi 100' TL'dir Fiyatı açıkca beyan etmek istiyorum kafalar karışmasın diye özelden fiyat vermek gibi bir olaya girişmek istemiyorum ona göre düşünün araştırmasını yapın alan adlarının şeffaflık açısından ben kendi tarafımdan detayları belirtiyorum aşşağıda ..

Açıklamaları ayrıntılı okumadan talep'te bulunmayın lütfen

Not: Alan adları son kullanım tarihine kadar satılmazsa düşer diye beklemeyin tekrar'dan yenilemesini yapıp kendi bünyemde tutacağım bende öyle bir psikopatım malesef

Forum Siteleri için alınan kullanılmış Domain' alan adlarını satıyorum' Forummeskeni.com adresine yönlendirilmiş şekilde'dir.

Bir çoğunda Smf forum , vBulletin Forum ve Xenforo Forum Sitesi kurulup dağıtılmıştır yani siteler kapatılmıştır. Kendine göre google, yandex, bing v.s arama motorlarında yerleri vardır.. Banlı yasaklı olduğu bir yer yoktur..

forumseli.com - Cenuta Hosting Kayıtlıdır - Forummeskeni.com sitesine yönlendirilmiştir şuan
Kayıt Tarihi
02/05/2021
Son Kullanma Tarihi
02/05/2022


-------------------------------

Forumderyasi.com - Cenuta Hosting Kayıtlıdır - Forummeskeni.com sitesine yönlendirilmiştir şuan
Kayıt Tarihi
06/05/2021
Son Kullanma Tarihi
08/10/2022

-------------------------------------------------------

Bu alışveriş şu şekilde yapılacaktır burasını dikkatli okuyun lütfen

Sitemin ve sitelerimin kurulu olduğu hesapta olduğu için bir çok sitelerim olduğu için şifre gibi e posta gibi bilgiler verilmeyecektir..
Alan kişinin kendi firmasına transferini gerçekleştirmesi gerekiyor' daha doğrusu hangi firmaya taşıyacaksanız ödemeden sonra tranffer kodunu vericem ve kilitlerini açıcam' firmanıza geçtikten sonra bu alışveriş tamamlanmış olacaktır.. Benim anladığım bu işin şeffafı ve maduriyet olmama şekli budur.. Ona göre hesaplaşalım çok samimi olmayada gerek yoktur.. Ticaret olsada bunun isimi kendi açımdan ticaret yapmak için değildir.

Şartlar bu hayırlı uğurlu olsun

Whatsap : 05384214456
Posta : fatihnes34@gmail.com