Natro dan aldığım domainimi satıyorum aldığım başka domainde takılacam yeni aldım bu hafta içerisinde 1 yıl süresi var
Domain ismi : wmgerecleri com
Istenen fiyat: 300 tl
Almak isteyenler pm ile irtibata geçebilir
Not: pahalıdır demeyin domain işlenirse googlede iyi seviyelere gelinebilir benim açtığım başka forum sitem var onla ilgileneceğim için satıyorum bu domaimin .xyz side mevcut
Bu domain üzerinde kurulacak proje detayı: tamamıyla webmaster alanları üzerinde kodlama bilgi işlem satış ve en önemlisi webmaster üzerine olan tüm makaleler araştırdığımda domain wmgerecleri geçmişten günümüze türkiyede gençler tarafından arananlar kategorisine girmektedir webmaster olmak isteyen kişilere yardim veya ücretli eğitim verebileceğiniz için birebir domaindir ilgilenemeyeceğim için satmaktayım işleten kişiler ücretsiz tema olsun php olsun kaçınırsa seo etiket analiz sosyal platform da düzenli günlük işletirse en iyi seviyelere geleceğinden hiç koşkum yoktur
Neden ilgilenmiyorsun böyle olacağını bildiğin halde neden yapmıyorsun diyenler hissediyorum: 12 saat ayak üstünde sürekli çalışma uykusuzluk iş gitmemeleri olmaması için ilgilenemiyorum ha satmak yerine gel hocam ben dediğiniz gibi yaparım domain sende kalsın reklam adsense parası bana olsun derseniz yapacağınız tek işlem hosting + mobil uyumlu tema alacağınız budur baktınız dediğim gibi yaptınız 1 ay içinde iyi gidiyor satın alırsınız