Yılın Son Büyük Domain İndirimini Kaçırma!
.COM ve .NET Domain Sadece 5,99$/Yıl




Aklınızdaki domain kayıt etmek için şimdi harika biz zaman. Dünyanın en çok tercih edilen domain uzantısı .COM ve .NET‘i şimdi en iyi fiyata kayıt edebilirsiniz. Üstelik Koşul Yok – Adet Sınırı Yok! Yapmanız gereken sadece, satın almak istediğiniz alan adını sorgulama ve satın alma işlemlerini tamamlamak.

>> Ücretsiz Whois Gizleme – Ücretsiz Park Sayfası – 7/24 Teknik Destek <<



2020 yılının son süper kampanyası ile liste fiyatı 9,99$ olan .COM ve .NET’i indirimli olarak tescil edebilir, proje maliyetinizi en aza indirebilirsiniz. Alastyr indirimli domain kampanyası ile alan adınız için ücretsiz park sayfası oluşturabilir, bir çok domain firmasında ücretli olarak sunulan DNS yönetimini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.



Alastyr 7/24 profesyonel teknik destek hizmeti ile alan adı yönetiminize ait tüm işlemler için dilediğiniz anda ekibimizle iletişime geçebilir, yapmak istediğiniz işlemlerle alakalı çözüm odaklı destek alabilirsiniz. Domain yenileme dönemlerinde sürpriz fiyatlarla karşılaşmadan, standart liste fiyatları üzerinden alan adınızı yenileyebilirsiniz.


Kampanya Katılım Koşulları


  • 9 - 18 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.

  • .COM ve .NET uzantılarında 1 yıllık yeni kayıtlarda geçerlidir.

  • Adet sınırı bulunmamaktadır.

  • İndirim sepette otomatik olarak uygulanır.