Bir domain forumunda gezinirken muhteşem bir kampanya buldum. Kampanya 4 gündür varmış ve herkes memnun. 7 domain transferi gerçeleştirdim. Normalde 1 domain parasından bile ucuza geliyor. İhtiyacı olan için resmen ilaç gibi. Adamlar korona destek paketi gibi kampanya yapmışlar Kaçırmayın!



Fransız sitesi ve sağlam firmaymış. Google'dan sağdan soldan araştırıp transferini hemen başlatın. 1 doların 7 tl olduğu yerde daha iyi kampanya göremiyorum. 8,5 liraya domain transfer ediyorsunuz!
Siteye girdiğinizde dili EN yaparak translate ile devam edebilirsiniz. Basit ingilizce ile üye olup hemen transfer edebilirsiniz. Kampanyanın bir diğer güzel yanı da her uzantı için geçerli olması! Com, net, org, online, antin kuntin uzantılar varsa onları da deneyin. Yüksek fiyatlı diye uzatamadığınız domainleri düşürmeyin. Eğer isterseniz resimli anlatım gerçekleştirebilirim. Anasayfa üzerinde görüntü yok, üye olunca görünüyor. Paypal ile de ödeme kabul ediyor. Geçen hafta 50 liradan domain transfer etmiş bir insan olarak vay canına diyorum. Bir de sınırsız transfer yapabiliyorsunuz. Daha fazla söze gerek yok. Bir teşekkürünüzü alırım. Bitmeden saldırın!

https://www.planethoster.com/goph-deuden