Godaddy.com üzerinden Domain kaydı 11 TL den sağlanmaktadır.
6 Adet ve üstü alımlarda 10 TL den kaydediyorum.
Paypal ile +2 TL den kaydediyorum. Adet fark etmez.
Webhosting gerekliyse domainle birlikte belirttiğim paketi yıllık 10 :tl den sağlayabiliyorum. Çoklu alımda indirim konuşulabilir
1 GB Disk Alanı
100 GB Aylık Trafik
100 E-Posta ve Veritabanı
100 Sub Domain Oluşturma
PHP, MySQL, HTML desteği
Litespeed Web server
Fransa OVH Konumlu
Whm/cPanel Final
Domaini kaydedip hesabı tarafınıza teslim ediyorum. Veya 4 5 gün kadar sonra (olası kimlik sorgu ihtimaline karşı) hesabınıza transfer edebilirim. Bu durumda domainle birlikte DNS te belirtirmenizi istiyorum, o anda dns ide ihtiyacınıza göre hazırlıyorum. Konu dahilinde bi çok arkadaşla bu şekilde çalışma yapmaktayız.
Ödeme : İşbankası/Enpara ve cepbank'lar veya paypal üzerinden alıyorum.
NOTLAR:
Düşecek domainler listesinden lütfen gelmeyin. Daha sonradan kimse mağdur olmasın. O anda dışarıda olabiliyor mudahale edemiyorum, veya backorder yapan biri almış oluyor, bunun sorumluluğunu kabul etmem.
Adetli alımlarınız da, peş peşe domain kaydetmem, bilindik kodlarla kaydediyorum, karşı tarafta bunun sorguya düşmesini sağlayanda insan, robot değil.
Herkesin işi acil, özel veya genel bazı durumlarda kayıt süresinde değişkenlik olabiliyor.
Sanal kartlarla kaydetmiyorum, ön ödemeli fiziksel kartlarla, bu biraz zaman kaybettiren bir durum oluyor. Fakat daha sorunsuz hizmet olduğunu düşünüyorum
Hepinize iyi forumlar, iyi alışverişler dilerim.