Domain patenti Mynet üzerinde olabilir; Domain kullanılmadan Mynet üzerinden herhangi bir içerik çekmeden herhangi bir hak talebinde bulunamaz. Hak talebinde bulunsa dahi kazanma ihtimaliniz, onların kazanma ihtimalinden daha fazladır. (!)
Ekonomist
Aynen bende öyle düşünerek ve önceden de araştırarak bu artırıma girdim kardeşim.
Ve daha fazla açıklamaya girmemek içinde konumu feshetmek istedim.
Sorduğum soru farklı,yaklaşımlar farklı çünkü.
Hadi ben bunları bilmiyordum diyelim,onlarca insandamı bilmiyordu ve açık artırıma girdi.
Diğer farklı uzantıları da satış listelerinde ve bu uzantılarda teklif almışlar.200,ün üzerinde uzantısı da alınmış üstelik.
Teşekkürler Ekonomist.
Ve ek olarak kardeşim:Bazı dünya çapındaki domain satış firmaları,Sedo,Flippa vs gibi,patenti olan,3.şahısların hakkına müdahil olabilecek domainlerin firmalarında satış listesine eklemene izin vermiyorlar,ki bahsi geçen domaini direk kendileri premium,a alma teklifinde bulundular.
Ama maalesefki youtubemuzik(.)com ve michaeljackson alan adını stelememe izin vermiyorlar,şahıs haklarına ve marka vs müdahil den dolayı.
Youtube,nin ham domain olmasına rağmen aylık çoğul hitim 15.K nın üzerinde http://prnt.sc/b03x1u demekki bildikleri bir şey var.
Teşekkürler tekrardan Ekonomist.