-
-
Yaş/Cinsiyet
64 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ulaşmayı deneseniz de alamayacağınızı düşünüyorum, ben olsam vermezdim. Er ya da geç ora için bir projesi olmayan birisi her sene yenilemez zaten.
Bununla birlikte yıllardır deaktif olup, bitişinin son gününde yenilenen alan adları yüzünden ne projeler iptal oluyor. :)
Önerim adsoyad değil de, nick veya kısaltma bulun. Mesela twitter'da azizarslan'la ilgili her şey dolu olduğu için benim username'im azizarsl
html, css, javascript ve biraz da insan...
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Domain .com.tr uzantili oldugu icin nic.tr ye itirazda bulunarak alabilirsin. Gerekcelerini bulunduran bir itiraz maili, formu at cevap vereceklerdir. Alanadini ya kullanima kapatirlar ya da kullaniciya uyari maili gonderirler.
.tr uzanliti domainlerin hepsine itiraz hakkiniz bulunuyor. Yeterki gecerli bir sebep olsun.
iDunya
www.idunya.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nic.tr'nin .com.tr alan adları için kuralları var yanlış hatırlamıyorsam ilk alındığında 3/4 ay içinde içerik yüklenmesi lazım ve aktif olması lazım ilk alındığından kontrol edilmiştir yani içerik girilmiştir başlarda.
Nic.tr ye Mail atıp durumu izah ederseniz ve sizi haklı bulursalar (duruma göre değişir) alan adını boşa alabilirler.
Saygılar,
iDunya
www.idunya.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir şey yapmanda mümkün ad soyad şeklinde Marka Tescili yaptırırsan ve Marka Tescil belgesini Nic.tr gönderirsen alan adını kurtara bilirsin ama bu işlem biraz masraflı olacaktır.
Ek Olarak: RocKets de yazmış yeni fark ettim. :)
iDunya
www.idunya.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain bitiş süresini beklemeye razıysanız size tavsiyem Backorder yapmanız bu arada @webprof Parked Domain değilde Backorder isimi. :)
Backorder, süresi biten alan adlarının otomatik olarak takip edilmesi ve silindiği saniyede kayıt edilmesidir.
Alan adları (domainlerin) silinme günü dahi tam olarak bilinmemesine rağmen backorder sistemi milyonlarca silinen domain isimlerini takip ederek çıkarttığı istatistiklere göre alan adlarının silineceği günü ve saati tespit edebilmektedir.
Backorder yapılan bir alan adı günde milyonlarca kez sorguluyarak silindiği an kayıt olmasını sağlamaktadır.
Backorder sistemi normal alan adı kaydına göre daha pahalıdır, bunun nedenide sorgulamalarda sunucularda oluşan performans kaybıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
valla benimde aynı durum var. adam 2011de kaydetmiş 2016'ya kadarda uzatmış. kullansa gam yemicem. soyadımı değiştircem domain alcam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
beyazeşya servisi
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sen faceye gir adını soyadını yaz aynı isim soyisim olan çok kişi yoksa hepsine tektek mesaj atıp sor ;)eğer domain alıp tutacak kadar pc ile ilgileniyorsa face de muhakkak vardır .
Kuşadası Deniz Teknik Servis Hizmetleri