AktifDomain; 2011 yılından itibaren faaliyette olup bir çok firmaya hizmet vermektedir. Bünyemizde binlerce alan adı barınmaktadır. AktifDomain; resellerclub altyapısını kullanarak sizlere kendi alan adı bayiliğinizi oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

AktifDomain domain bayiliği sayesinde müşterilerinize kesintisiz ve en hızlı alan adı tescil hizmetini sunabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz tüm alan adları saniyesinde kayıt olduğundan hiç bir şekilde vakit kaybetmeyeceksiniz. Üstelik sizde bayilik hizmeti verebilir, kendi bayilik ağınızı oluşturabilirsiniz.

Bayilik Aşamaları

AktifDomain bayisi olmak sandığınız kadar zor değil. Hiç belgeye ihtiyacınız yok. Sadece ön depozito ücretini yatırarak sizde alan adı bayiliğinizi hemen teslim alabilirsiniz.

50 TL olan ön depozito ücretini yatırdıktan sonra bizimle iletişime geçerek bayilik hesabınızı aktif ettirebilirsiniz. Bu ücreti 40 TL'si hesabınıza kredi olarak aynen eklenecek olup, 10 TL'si aktivasyon ücreti olarak alınacaktır.

Neden AktifDomain?

Bayilik sistemi WHMCS, AWBS, Vizra gibi hosting otomasyon sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Bu sayede müşterilerinize kendi yönetim imkanlarını sunarak hem prestijinizi arttırırsınız hem de vakit kazanırsınız.

Alan adı tescil, yenileme ve transfer işlemlerinin ücretleri, bayiliğinizin seviyesine göre belirlenmektedir. Bayiliğinizin başlangıcından itibaren yatırdığınız toplam miktara göre seviye atlanmaktadır.

AktifDomain; herzaman bayilerine hızlı çözümler sunan, ürünlerini pazarlamasında yardımcı olan ve ürün fiyatlarında sürekli kampanyalar yapıp, firmaların satışlarını büyük oranda arttırmaktadır.

Tüm alan adlarınızı tek biryerden yönetebilme imkanı. Gelişmiş bayi paneli sayesinde tüm müşterilerinizi, alan adlarınızı ve bayilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Bayiliğiniz süresince herzaman destek alabileceğiniz kanallar mevcut. Canlı destek, email ve telefon kanalları üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

AktifDomain ile herzaman diğerlerinden farklı olacaksınız. Daha uygun tescil hizmeti ve daha fazla kar!

Seviye Sistemi

Seviye sistemi ile kazancınıza göre alan adlarını daha uygun fiyatlara tescilleyebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda seviyelerin limitlerini görebilirsiniz.

Seviye 1
300$ kredi altında .com, .net ve .org uzantılı domainleri 8.49$'ye kayıt ediyorsunuz.
Seviye 2
Toplam kredi yüklemeniz 300$'ı geçtiğinde .com, .net ve .org uzantılı domainleri 7.49$'ye kayıt ediyorsunuz.
Seviye 3
Toplam kredi yüklemeniz 600$'ı geçtiğinde ise .com, .net ve .org uzantılı domainleri sadece 6.49$'ye kayıt ediyorsunuz.

WMA'ya Özel Kampanya : WMA üzerinden gelen herkese ilk 1 hafta seviye 2'den alan adı tescilleme imkanı!

Telefon : 0850 303 90 11
Fax : (0212) 590 50 98

Destek&Bilgi Email : bilgi@aktifdomain.com
Msn Destek : msn@aktifdomain.com

Canlı destekten detaylı bilgi alabilirsiniz.

www.aktifdomain.com