lostyazilim
tr.link

Alan Adı Sahibine Ulaşmak

5 Mesajlar 1.129 Okunma
acebozum
tr.link

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Bir projem var arkadaşlar. Bu projemde kullanacağım alan adı dolu ve yaklaşık 2013'ün ortalarında boşalacak. Whoisten arattığınızda gizlenmiş durumda peki ben bu alan adının sahibine nasıl ulaşabilirim ?

elektronikssl
webimgo

AhmetYilmaz AhmetYilmaz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 11 / 315
  • Ticaret 7, (%100)
Gizlenmiş ise direkt olarak ulaşamazsın. O alan adında iletişim kısmı varsa oraya bak. Yoksa domaini google da aratarak herhangi bir topliste kayıtlı mı ona bak, kayıtlı ise yetkili kısmına bak. Yazmıyor ise toplist sitesine mail atıp yardım iste. Olmadı domain ipsini alıp sunucuya info çek, sunucudaki diğer sitelerden kontrol et, aynı kişinin diğer bir domaini var mı? varsa o domainde iletişim kısmı var mı? Oda olmazsa host sağlayıcısından iletişime geçip duruma anlat, direkt vermezler ama en azından siz iletebilir misiniz satın almak istediğimi diye ricada bulun.(Şahış firması ile yardımcı olma ihtimali var) Oda olmazsa domain geçmişini sorgulatıp eski kayıtlı cache resimlerine bakıp ip ucu ara. İlk akla gelenler bunlar

• Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Gizlenmiş ise direkt olarak ulaşamazsın. O alan adında iletişim kısmı varsa oraya bak. Yoksa domaini google da aratarak herhangi bir topliste kayıtlı mı ona bak, kayıtlı ise yetkili kısmına bak. Yazmıyor ise toplist sitesine mail atıp yardım iste. Olmadı domain ipsini alıp sunucuya info çek, sunucudaki diğer sitelerden kontrol et, aynı kişinin diğer bir domaini var mı? varsa o domainde iletişim kısmı var mı? Oda olmazsa host sağlayıcısından iletişime geçip duruma anlat, direkt vermezler ama en azından siz iletebilir misiniz satın almak istediğimi diye ricada bulun.(Şahış firması ile yardımcı olma ihtimali var) Oda olmazsa domain geçmişini sorgulatıp eski kayıtlı cache resimlerine bakıp ip ucu ara. İlk akla gelenler bunlar

Şuan buldum fakat hayallerim suya düştü. Domain 13 yaşında ve adam çok fazla isteyecektir

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
gizlemişse bana ulaşamasınlar ulaşsalarda satmam demek. boşuna bekleme derim adam kafaya koymuş mezara kadar götürecek :)

https://pirilancer.com/freelancer-ara
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

gizlemişse bana ulaşamasınlar ulaşsalarda satmam demek. boşuna bekleme derim adam kafaya koymuş mezara kadar götürecek :)

Katılıyorum çok fena 13 yaşında ve adama ait onlarca domain var. Avusturalya da kalıyor olabilir :) .Hepsininde yaşı var

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al