-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bir projem var arkadaşlar. Bu projemde kullanacağım alan adı dolu ve yaklaşık 2013'ün ortalarında boşalacak. Whoisten arattığınızda gizlenmiş durumda peki ben bu alan adının sahibine nasıl ulaşabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gizlenmiş ise direkt olarak ulaşamazsın. O alan adında iletişim kısmı varsa oraya bak. Yoksa domaini google da aratarak herhangi bir topliste kayıtlı mı ona bak, kayıtlı ise yetkili kısmına bak. Yazmıyor ise toplist sitesine mail atıp yardım iste. Olmadı domain ipsini alıp sunucuya info çek, sunucudaki diğer sitelerden kontrol et, aynı kişinin diğer bir domaini var mı? varsa o domainde iletişim kısmı var mı? Oda olmazsa host sağlayıcısından iletişime geçip duruma anlat, direkt vermezler ama en azından siz iletebilir misiniz satın almak istediğimi diye ricada bulun.(Şahış firması ile yardımcı olma ihtimali var) Oda olmazsa domain geçmişini sorgulatıp eski kayıtlı cache resimlerine bakıp ip ucu ara. İlk akla gelenler bunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gizlemişse bana ulaşamasınlar ulaşsalarda satmam demek. boşuna bekleme derim adam kafaya koymuş mezara kadar götürecek :)
https://pirilancer.com/freelancer-ara