noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
türkçe niş bir alanda aynısı 100 kere yapılmış bir blog açmayı düşünüyordum. bu blog için bir domain ararken org uzantılı "e45" domainini kaydettim. "o45" de boştaydı acaba hangisini kaydetsem derken bmw e45 kasa falan var hiç olmazsa bmw fotoları koyarım kendi kendime eğlenirim falan düşüncesindeydim.
bmw de ne güzel diyerek googleda e45 yazdım bmw fotolarına bakacağım. arama sonuçları paso "krem". araba falan yok. com net ve info uzantıları doluymuş. co.uk de asıl firma var sanırım. sağlıkla ilgili bir firmanın krem sayfası mı ne.
sizlere sorum bu domainin değeri nedir? alırken 17 liraya aldım. 50 veren olsa hemen satardım. şu an muhtemelen çöp olacak blog projemi de uygulayamıyorum. değerini bilmediğim için satamıyorum. gerçi daha dün aldım ama teklif gelse ederini bilmiyorum.
domaini sedo ya koydum. alanadlarına da koydum. parking sayfası koymalı mıyım? parkingden bir gelir elde edebilir miyim?
kısaca bu domainle ne yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Kayıtlara geçen LNN.ORG domain satışı bugüne kadar 15 kez olmuş. Yani reg parasına verin veya çöp olacak projenize devam edin belki çöp olmaz hocam tutar site. İnternet üzerinden 45'lik şarkıların dinlenebileceği bir site yapın belki tutar e45.org, radyo vs. olabilir internet için eski plak şarkılar çalar vb.
Aranma hacmi de parking sayfasından kar getirmez diye düşünüyorum.
.com uzantılısı .co.uk'a yöneliyor.
.net uzantılısı başka bir siteye yöneliyor.
Senin domain önceki hayatında resim yükleme sitesi olarak kullanılmış kısa bir dönem. 2010'dan beri de satılık olarak görünüyor arada düşmüş tekrar alınmış satılığa konmuş fakat satılmamış. Şuanda makus talihinin değişmesi için bir ihtimal göremiyorum lakin domain piyasası belli olmaz kullanmayacaksan kalsın hocam sedo'da belki talibi çıkar.
Satma ihtimalin 1/6745 benim ihtimalime göre ve oldu ki satıldı 300 Dolar civarı bir fiyat mantıklı olacaktır (Estibot'da buna yakın değer biçmiş).
Son bir şey daha, Çin piyasası için hem içinde "e" harfi var hemde "4" rakamı var yani 3 harften 2'si Çin premium olma özelliğini yitirmesini sağlıyor buda ayrı bir handikap.
3 kişi bu mesajı beğendi.