-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
DomainDepos adlı üyeden alıntı
Hocam cevabınız için teşekkür ederim.
Söylediğiniz durumu da düşündüm. Böyle bir durumda Natro'nun bunu
"
bu alan adı satın alınmış, yine de almak ister misiniz" diye sorması gerekiyor.
Benim sorgulamalarımda ise domainler direk boş görünüyordu. Ama premium değillerdi.
Konunun akıbetini mutlaka sizlere bildiririm. Zaten konu yakında basına düşer...
Bence haklı arkadaş sonuçta parasını ödeyip hangi alan adını almak istediğini bildiriyorsun onlar manuel regliyor bakıyor domain premium sen 1 dolar vermişsin adam 5 bin tl lik domaini verecek hali yok cebinden sistemsel sıkıntı premiumları aradan ayıklamaları lazımdı. Bu durumda dava açsan bile dava boşa düşer para iaden de yapılmış zaten kardeşim der hakim yollar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence natro ile uzlaşıya gidin tahminim 5 domain değilde size 3 domain kaydedeyim gibi bir öneride bulunacak.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aklıma bir olay geldi. Bir aralar bi adam Google.com domainini almıştı. Tamamen yazılımsal hatalar yüzünden. Adamdan aynı gün geri aldılar. Hadi o Google ama sizin bir suçunuz yok burda. Yazılımsal problem sizi ilgilendirmiyor ki bu onların suçu küçük de olsa bir tazminat ödemeleri gerektiğini düşünüyorum. Fakat mahkeme olayında fatura için para iadesi yapılacağından davanın düşeceği kanısındayım.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Eğer ben o domainleri satın aldım. Onlar da elimden aldılar derseniz siz haklı çıkarsınız. Ben natronun ya da diğer firmaların aracı olup olmadığını nerden bilebilirim ki. Sonuna kadar arayın hakkınızı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
O zaman düzeltecekler sistemsel sorunlarını saçmalamayın burda firma nasıl haklı olabilir? Faturasını kestiği t-shirti senden geri alsa, aaa eniştesine vercekmiş haklı geri veriyim mi diceksin?
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Daha öncesinde ismi lazım değil bir Türk domain firmasından oldukça kaliteli bir domaini yakaladım.
Ödemeleri yaptım, faturam mailime geldi. Daha sonrasında domain onay adımını felan geçti.
Aradan 2 gün geçti. Ancak hesabıma bir baktım domain yok. O gün bugündür, kaliteli domainleri vs. Türk firmalardan kayıt etmem.
Kaliteli domainleri kendilerine saklamak için bin türlü oyun yaptıklarına inanıyorum.
Çok geçmiş olsun hocam. Umarım sonucunda sen kazanırsın. Bu tarz firmalara prim vermemek gerek.
Ben daha önce böyle bir sorun yaşadım, mahkemeye vs. gitmedim. Sen iyi yapmışsın.
Türkiye de Bilişim Suçlarına bakan savcıların yetersiz olduğuna inanıyorum. Umarım en kısa zamanda sonuca kavuşursun :)
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.