-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili dostlar, ben genellikle .tr uzantıları kontrol ediyorum. Ve harika bir alan adı ile karşılaştım, burada paylaştığım tüm alan adlarını tescil ediyorlar sağ olsunlar.
Bu alan adı ile neler yapabilirsiniz? Online bir oyun yaptırabilirsiniz. Çiftlik kurdurup, öncelikle civciv daha sonra tavuk oluşmasını izletebilirsiniz, sağlam horozları koyup satışa sunabilirsiniz. Tavuk yumurtladığı zaman ister yumurta sattırıp, isterseniz yumurtanın üzerinde yatırıp civciv elde edebilirsiniz. Bu kaba taslak bir yazı, eğer beğenmediyseniz bir şirket ile anlaşıp internet üzerinden canlı veya ölü tavuk satışı yapabilirsiniz (organik olarak).
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bireyseller pek alamıyor bu domainlerden, illa alıcam diyenlerde gidip marka tesciline tonla para ödeyip alabiliyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Tonla? Marka tescil + domain 400 TL tutmuyor, markayı oluşturup koruma altına alınması vs. 1.500 lirayı bulmuyor. Daha sonra yıllık 25 TL vereceksiniz alan adına sadece, zaten sağlam bir proje yapacak kişi/ler bu tarz alan adlarına ilgi duyar.
kişisel bloğ • tevfik.org