-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
merhabalar bir sitem için hem .net domain hemde .xyz domain aldım, .net domain olarak kullanıyorum .xyz domaini nasıl değerlendrimeliyim? düşüncelerinizi bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
aslında sitenizin konusuyla yakından ilgili bence..Örneğin matematik.net ana siteniz olursa, matematik.xyz ile sadece matematik problemlerine odaklanan bi başka site planlayabilirsiniz.
Benim sorum da konunuzu baltalamak gibi olmasın ama siteniz matematik.net ise, başka bir adam matematik.net.tr alabilir mi?
Bol kazançlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
seo için paravan blog olarak kullansam olur mu acaba, başka bir site için kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, vede alabilir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle olabilir birden fazla uzantı varsa birinden birine yönlendirip kaynak çekebilirsiniz. veyada aynı scripti iki hostada kurarsınız veritabanlarını bağlarsınız içeriği dbden girerseniz aynı anda iki siteyi aktif kullanırsınız size kalmış bişey veyada iki domainden birini alt domain oalrak veyada demo demoini olarak veyada fotografları fealn cekeceginiz domain olarak kullanabilirsiniz yani kesinlikle değerlendirilebilir iyi çalışmalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
Tesekkurler hocam, iki domain kullanmam pek bi isime yaramaz simdilik, ama paravan blog tarzi olarak kullanmak mantikliymis gibi geliyor :)