-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
"bulurum" ismi bir ******* şirketine ait, birkaç türevi daha aynı şirkete ait
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Hocam patent işleri biraz değişik. Hukuk sitelerinden araştırabilirsiniz, benzerlikten dolayı bile dava kazananlar var. Aynı falan demiyorum, benzerlikten bile dava kazanan var. Bu işe belirli bir bütçe ayırdıysanız çöp olmaması için marka ve içeriğini detaylı araştırıp o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim. Geçen sene market için yaptığım patent başvuruma Honda itiraz etti. Bir motor modelinin adıymış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim farklı fikirleri olan var mı acaba ? alan adına istinaden marka tescili yaptıracağım sıkıntı olmaması açısından.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gelişmeleri buradan bildireceğim22/02/2018
Mertcan Marka Tescil / Patent hizmeti veren bir firma ile görüştüm. onlarda bulurum.com alan adı ve bulurum kelimesi için tescilli ise bulurum.co alan adı için de 1 harf farklı sadece ondan kabul edilmez dediler. Başına farklı bir kelime getirip tescil ettirebilirsiniz fakat alan adını da o şekilde değiştirmelisiniz aksi halde yine isterlerse müdahale edebilirler dedi.
22/02/2018
Bulurum.com Bilgi işlem servisi ile iletişime geçtim kısa süre içerisinde konu ile ilgili cevap vereceklerini söylediler gün içinde döneceklerdir.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
HamdiCetin evet tam dediğim gibi bir durum. Benzerlikten bile bu tarz durumlar çıkabiliyor, senin isim direk aynı. Zaten marka tescil sırasında direk itirazlar başlar.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mertcan yalnız firmanın 118 80 kuruluşunu araştırdım 11880 sayıları içinde tescil yaptırmışlar. Fakat 11880.com.tr alan adını kullanabiliyorlar 11880.com alan adını farklı bir firma kullanıyor. Marka tescili ile almak isteseler alırlardı aynı işi yapıyorlar ikiside.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ferzileyto nasıl tescil ettikleri konusunda bilgim yok fakat alan adını ben sonradan aldım. Whois gizli şekilde bekliyor şuanda dönüş yaparlarsa eğer ona göre hareket edeceğim bende.
Bazı arkadaşlar bu alan adının .com olanı zaten kullanılıyor sizin bunu kullanmanız taklitten öteye gitmez vs. gibi yorumlar yapıyor fakat benim projem bir firma rehberi oluşturmak değil Şehirlerin gezilecek görülecek yerleri ve gidilecek mekanları tanıtacağım. Biraz daha gezi/seyahat bloğu gibi bir şey olacak.
Forumda bir bilişim Avukatı var mı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yahu ne taktınız domaine. İçerik kalitene ve iş disiplinine güveniyorsan xyzkfkf com aç gitsin. Sene olmuş 2018 hala domain den hit alacağını düşünenler var.