-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uzun süredir düşmesini beklediğim bir domaini back order ile satın almıştı. domain'e 2000 dolar fiyat biçmişti. öyle herkesin bildiği, kullanacağı bir domain olmadığından zamanla fiyatı düşer de belki satın alırım diyordum. hatta izlenme sayısı fazla gözükmesin diye siteye bile girmiyordum aylar sonra tekrar bakayım dedim fiyatı düşüreceğine 2 kat artırmış :) çoğu kimsenin aklına bile getiremeyeceği bir domainin fiyatını niçin artırırlar ki ?
bende aynı domainin net ve org'u var. com yerine galiba onlarla devam etsem iyi olacak. com'dan umudumu kestim :confused:
bundan önce de ilgilendiğim bir domaini yine almışlardı. niyetim domain ticareti yapmak da değil kullanmak için alacaktım. şu domain ticareti kadar stresli hiçbir şey yok sanırım :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bizde aynı dertten muzdaribiz :) yani com bizde olsa dahi yine .net kullanacağız ancak bizde olmaması sıkıntı işte dert oluyor gece rüyalarımıza giriyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
herhalde en müzdariplerden birisi benimdir :D takip ettiğim 4 veya 5 domaini aldılar kendileri
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Çok önemsediğiniz domaini sizde paraya kıyıp backorder yapin.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
bende bir Satıs firması olsam .net .org uzantılarına bakarım eger satın alınmış ise elbette suresini uzatır ve ustune para ekleyip satarım buna benzer .com uzantılarınıda aynı sekılde satısa sunuyorlar bende .net ve .org uzantılarını ınceleyıp satın alıp satıyorum buda alan adı ıcın satıs referansı oluyor .com uzantısı 2bın dolar .net bukadar para dıyerek satısa cıkartıyoruz Alan adı bulmak helekı guzel bırsey bulmak elbette cok streslı bır ıstır
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
eğer com uzantı hd, nokta gibi firmalarca yüksek fiyatla satışta ise direk net ve org u alıp sitenizi kurabilirsiniz. bu fiyatlara satamayacakları garanti. ilerde işler iyi gider siteniz tutarsa com u alırsınız. beklediğiniz gelire ulaşamazsanız da boşa birkaçbin lira harcamamış olursunuz.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de kaptırdım, lanet bir sistem kendileri.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Benim sorunum daha baska acikcasi dusen 4 5 tane domainler acik artirmadaydi 2 saat durduktan sonra ortadan kayboldu gercekten cok kaliteli domainlerdi huge domains bunlari nasil alabildi aklim almiyor domain dusmus acik artirmada acik artirmaya dustugu 2 saat sonra ortadan kaybolmasini aklim almiyor