-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı arkadaşlar inanmak istemesede ben gerçekten nokta domain,den 40 dolara sözleşme yapıp aldım
alalı 25 gün oldu ve evden eve nakliyat ile ilgili bir platform yapılmaktadır haftaya açılacak tanıtımını sizlerle paylaşacam
ben bu domainin boşta olduğunu ve neden bu kadar güzel ve kaliteli bir domaini kimsenin almadığını anlamadım zaten tam bir projelik bir domain... ödeme makbuzu ve banka dekontları bendedir...EVDENEVE.COM
Ek Olarak: AYRICA ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM,Kİ BU DOMAİN GERÇEKTEN İŞ YAPACAK BE ALDIKTAN SONRA 150 BİN TL. TEKLİF GELDİ
İNANMASI ZOR AMA GERÇEK BAZI ARKADA DALGA GEÇER GİBİ KONUŞSALARDA YATIRIMIM BOŞA ÇIKMADIĞI GERÇEK VE KANITLANMIŞ OLDU ÇÜNKÜ ALALI 25 GÜN OLDU
AMA BİR FİRMA BENDEN GERİ SATIN ALMAK İSTEDİ HEMDE 150 BİN TL TEKLİFLE İNANMASI ZOR AMA GERÇEK
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Amelos
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ah ahhhh. Yaşını tam bilmiyorum ancak 18 yaş altında olduğunu tahmin ediyorum. Bak küçük kardeşim. Sen bir webmaster forumundasın. Buradaki insanlar senden kat kat zeki ve bilgili insanlar. O yüzden kimseyi kandırmaya çalışma tamam mı?
O alan adı 2005 kayıtlı. Whois sorgusu yapan herkes bu bilgiyi kolayca öğrenir. Yok 25 gün önce almışda, yok 150bin dolar teklif vermişlerde. Ne kendini ne de buradaki insanları salak yerine koymaya çalışma.
Amacın artık havamı atmaya çalışmak, yoksa buradaki insanları inandırmaya çalışıp **************lık mı yapmaktır bilemem. Ancak şunu biliyorum ki yaşın veya akıl yaşın fazlasıyla küçük.
Hadi canım. Ailenin yanına dön.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
O teklifi sunduğuna dair bir şey koysanız da benim gibi inanmayanlar da inansa.
2 kişi bu mesajı beğendi.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sanırsam birisinden aldığını söylüyor WHOIS sorgulamasında bu çıkıyor Updated Date: 26-jan-2012
Creation Date: 02-apr-2005
Expiration Date: 02-apr-2012
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Amelos
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman tek yapması gereken açık olan sitesi evdeneve.com'un altına bu site benim wmaraci gibi bir şey yazması. Yazsın. Bizde inanalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazının dikkat çekici kısımlarını büyük harflerle yazmasından bir bit yeniği olduğu hemen göze çarpıyor. Ayrıca 150 Bin TL gibi bir rakam zaten çok fazla. Atıyorsan bari destekli at da bir işe yarasın. Hiç bir firmanın böyle bir domaine bu kadar para vermesi pek mantıklı görünmüyor. Yazıyı yazan arkadaşın bu yazıyı ne amaçla yazdığını da anlayamadım. Tanıtımını sizlerle paylaşacağım deyip sürekli paradan ve sitenin domaininin ne kadar değerli olduğundan bahsetmiş. Fazlasıyla amatör kokan ve her yönüyle hatalar barındıran bir yazı olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
arkadasın ne yapmaya calistiğini kimse anlamamiş benim gibi bi msj atiyor bu domaini 40 dolara aldım diye sonra bidaha atiyor gercekten 40 dolara aldim diye :) demekki kanitlamak istediği biseyler var
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
her ne kadar inanmasamda aldıysan aldın ne yapalım yani? kutlayalım mı..