lostyazilim
tr.link

Biz gerçekten bu domaini 40 $ dolara aldık

19 Mesajlar 3.860 Okunma
lstbozum
tr.link

doganaslan doganaslan Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bazı arkadaşlar inanmak istemesede ben gerçekten nokta domain,den 40 dolara sözleşme yapıp aldım

alalı 25 gün oldu ve evden eve nakliyat ile ilgili bir platform yapılmaktadır haftaya açılacak tanıtımını sizlerle paylaşacam

ben bu domainin boşta olduğunu ve neden bu kadar güzel ve kaliteli bir domaini kimsenin almadığını anlamadım zaten tam bir projelik bir domain... ödeme makbuzu ve banka dekontları bendedir...EVDENEVE.COM

Ek Olarak: AYRICA ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM,Kİ BU DOMAİN GERÇEKTEN İŞ YAPACAK BE ALDIKTAN SONRA 150 BİN TL. TEKLİF GELDİ

İNANMASI ZOR AMA GERÇEK BAZI ARKADA DALGA GEÇER GİBİ KONUŞSALARDA YATIRIMIM BOŞA ÇIKMADIĞI GERÇEK VE KANITLANMIŞ OLDU ÇÜNKÜ ALALI 25 GÜN OLDU

AMA BİR FİRMA BENDEN GERİ SATIN ALMAK İSTEDİ HEMDE 150 BİN TL TEKLİFLE İNANMASI ZOR AMA GERÇEK

wmaraci
reklam

hajanb hajanb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Amelos
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 78 / 203
  • Ticaret 0, (%0)
Ah ahhhh. Yaşını tam bilmiyorum ancak 18 yaş altında olduğunu tahmin ediyorum. Bak küçük kardeşim. Sen bir webmaster forumundasın. Buradaki insanlar senden kat kat zeki ve bilgili insanlar. O yüzden kimseyi kandırmaya çalışma tamam mı?

O alan adı 2005 kayıtlı. Whois sorgusu yapan herkes bu bilgiyi kolayca öğrenir. Yok 25 gün önce almışda, yok 150bin dolar teklif vermişlerde. Ne kendini ne de buradaki insanları salak yerine koymaya çalışma.

Amacın artık havamı atmaya çalışmak, yoksa buradaki insanları inandırmaya çalışıp **************lık mı yapmaktır bilemem. Ancak şunu biliyorum ki yaşın veya akıl yaşın fazlasıyla küçük.

Hadi canım. Ailenin yanına dön.
Anarschi melankolia Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
O teklifi sunduğuna dair bir şey koysanız da benim gibi inanmayanlar da inansa.
melankolia csariaslan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Amelos
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 78 / 203
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

O teklifi sunduğuna dair bir şey koysanız da benim gibi merak edenler de inansa.

Bir şey sunmaya gerek yok. Whois sorgusu yaptığımızda bu küçük arkadaşımızın yalan söylediğini kolaylıkla anlayabiliriz.

http://wmaraci.com/whois-detay?domain=evdeneve.com

Site açık ve yapım aşamasında. Altta da site sahiplerini yapanların adresi var.

wmaraci
wmaraci

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)
Sanırsam birisinden aldığını söylüyor WHOIS sorgulamasında bu çıkıyor Updated Date: 26-jan-2012
Creation Date: 02-apr-2005
Expiration Date: 02-apr-2012

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)

bulut50 adlı üyeden alıntı

Ah ahhhh. Yaşını tam bilmiyorum ancak 18 yaş altında olduğunu tahmin ediyorum. Bak küçük kardeşim. Sen bir webmaster forumundasın. Buradaki insanlar senden kat kat zeki ve bilgili insanlar. O yüzden kimseyi kandırmaya çalışma tamam mı?

O alan adı 2005 kayıtlı. Whois sorgusu yapan herkes bu bilgiyi kolayca öğrenir. Yok 25 gün önce almışda, yok 150bin dolar teklif vermişlerde. Ne kendini ne de buradaki insanları salak yerine koymaya çalışma.

Amacın artık havamı atmaya çalışmak, yoksa buradaki insanları inandırmaya çalışıp **************lık mı yapmaktır bilemem. Ancak şunu biliyorum ki yaşın veya akıl yaşın fazlasıyla küçük.

Hadi canım. Ailenin yanına dön.

Birisini suclarken öncelikle bi iyice düsünün ne yazmis ne demiş bi kendinize sorun sonra yargılayın yalandir gercektir beni ilgilendirmez ama arkadas diyorki ben baskasindan aldım domaini sıfır regledim demiyor anlamiyorsunuz bari yorum yapıpta kendinizi rencide etmeyin :)

• Üyelik 21.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Amelos
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 78 / 203
  • Ticaret 0, (%0)
O zaman tek yapması gereken açık olan sitesi evdeneve.com'un altına bu site benim wmaraci gibi bir şey yazması. Yazsın. Bizde inanalım.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
Yazının dikkat çekici kısımlarını büyük harflerle yazmasından bir bit yeniği olduğu hemen göze çarpıyor. Ayrıca 150 Bin TL gibi bir rakam zaten çok fazla. Atıyorsan bari destekli at da bir işe yarasın. Hiç bir firmanın böyle bir domaine bu kadar para vermesi pek mantıklı görünmüyor. Yazıyı yazan arkadaşın bu yazıyı ne amaçla yazdığını da anlayamadım. Tanıtımını sizlerle paylaşacağım deyip sürekli paradan ve sitenin domaininin ne kadar değerli olduğundan bahsetmiş. Fazlasıyla amatör kokan ve her yönüyle hatalar barındıran bir yazı olmuş.

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
arkadasın ne yapmaya calistiğini kimse anlamamiş benim gibi bi msj atiyor bu domaini 40 dolara aldım diye sonra bidaha atiyor gercekten 40 dolara aldim diye :) demekki kanitlamak istediği biseyler var

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
her ne kadar inanmasamda aldıysan aldın ne yapalım yani? kutlayalım mı..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al