Domain sektörünü takip edenler bilirler anlamlı veya anlamsız 4 harf .com adresler (LLLL.COM) 2006 yılına geldiğimizde tamamen tükenmiştir.

Dünyada en çok tercih edilen alan uzantısı .Com’dan sonra gelen sırada tabiki .Net uzantılı olanlar yer almaktadır. Dört harf .com adreslerin tükenmesinin hemen ardından hızlı bir şekilde CVCV.NET olarak bilinen (Sessiz Harf – Sesli Harf – Sesiz Harf – Sesli Harf) kombinlerinden oluşan 1620 farklı alternatife sahip adreslerin tamamı tükendi.

Şuanda alınabilir durumda 4 harften oluşan .com adres veya kolay okunmaları sebebi ile tercih sebebi olan CVCV.NET adreslerin tamamı tükenmiş durumdadır. Nadir olarak Godaddy zararına satışlar kısmında kelepir olarak bulabilir veya düşen domainlerden backorder firmalarının arasından sıyrılabilirseniz bu domainlere sahip olabiliyorsunuz.

Yatırım aracı olarak domain almak konusunda, tabiri caiz ise bu iki treni kaçırmış olabilirsiniz ama değerlilik açısından sıradaki diğer bir kısa ve akılda kalıcı kombin olan VCVC.NET adreslerin bir kısmı hala alınabilir durumdadır. Siz değerli takipçilerimiz için özel olarak yaptığımız araştırma sonucunda 1620 adet oluşturulabilinir VCVC.NET adres arasından boşta olan (21.05.2108 itibari ile) 158 adet adresin tam listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

[COLOR=#B8312F]Şuana kadar satışı yapılan benzer adreslerin satış fiyatlarını linkteki yazımızda bulabilirsiniz:[/COLOR]
https://www.isimyakala.com/domain-satis/son-5-yilin-vcvc-net-domain-satis-rakamlari/

Boştaki VCVC.NET Alan Adları Listesi
epaj.net eyuj.net epev.net eyej.net eted.net ereh.net eyij.net erut.net eyip.net etaz.net eyeb.net eyik.net esuc.net eyiv.net erav.net esuf.net esoj.net esaz.net erur.net eyuh.net eyor.net eyid.net epof.net eyag.net etej.net epoz.net eteh.net eyub.net erof.net eyig.netetev.netesuy.netesog.netetuy.neteyuv.neteyuf.netetod.netesuj.neteyav.netepoy.netesuh.neteyoh.neteyuz.neteruy.neterib.netepav.neteyoc.neteyiy.neteyic.neteruf.neteseh.neteyek.neteyaf.netepef.neteyib.neteyil.neteyir.netepeb.netetuj.netejup.net ejad.net efum.net efoc.net egak.net egij.net efoz.net efod.net egah.net egev.net efih.net egok.net edej.net egub.net egur.net egoy.net efuc.net eguk.net efot.netegih.netegiz.netejiy.netefak.neteguc.netedez.netefud.netegef.netegek.netejaf.netefeb.netejir.netedih.netedij.netejen.netejof.netefop.net eceh.net ekic.net ezav.net ecud.net evef.net evuj.net ekob.net ezag.net eciz.net evud.net ekez.net elud.net elup.net ebuh.net ekuy.net ecah.net ekud.net evaj.net ebof.net ezaf.net ekac.net ecih.net ezuy.net ekut.net ebut.net ezep.net ekak.net evut.net evij.net evuf.net ezuj.net evuk.net ekig.net evop.net elih.net ezeh.net ezid.net ekec.net ekoj.net eviy.net ebep.net evuy.net ekiy.net ezef.net ecuf.net ekof.net evoj.net emuj.net enoj.net emoy.net ebav.net enuy.net eboz.net emut.net eneh.net enih.net enul.net emum.net eniv.net ebih.net enoy.net enuc.net emuh.net Bu tarz paylaşımlar ilginizi çekiyorsa lütfen konu altına yorum yazarak sizde görüşlerinizi veya önerilerinizi bildirin arkadaşlar. Sizden gelecek önerilere göre benzer çalışmalar yaparak forumda paylaşımlarımıza yön verebiliriz ihtiyaç ve istekler doğrultusunda.

[SIZE=3][COLOR=#B8312F]Kaynak : [/COLOR][/SIZE]Boştaki Domainler