-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Alan adı zaten elektroniktir hocam. Bana biraz gereksiz geldi açıkçası :/
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başta da belirtim ya zaten isteksiz diye :) Yaaa aslında bir yana iyi bir yanına kötü geliyor. İyi yanı e- unut alanadi.com gibi :) Şaka bir yana, e-alanadi.com benim de içime pek sinmedi ama aldığım gibi zaten siteleri satılığa çıkarıyorum ( Web master bulamadığım için projelendirmeye dönüştüremiyorum ) Eğer ortak falan bulursam satılık alım satım alan adları sitesi açabilirim :angel:
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Türkçe 2. El alanadı satış platformları hiç tutmadı. Lazım aslında ama hiç yok yani hep forumlarda satılıyor mecburen. Büyük bir bütçeyle bu konuda atılım yapılırsa ancak büyük başarı sağlanılabilir. Ama sırf domain aldınız diye de boyle bir projeye girmek ne kadar mantıklı bilemem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı bir satış tarzı olması açısından forum sitesi açıp satmak daha mantıklı gibi. Yani sanırım forum açarak bu işe gireceğim gibi. Bakalım satışı olmazsa bir kaç aya kadar açmış olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sadece alan adına güvenerek bu sektöre girmenizi önermem. Bence ilk kafanızda proje şekillendirip ona göre alan adı bakın. Daha kolay olacaktır sizin için.