Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
dier uzantılarıda boş hem marka ismini tescil ettirmişlerdir com.tr uzantısını alır oda yada bilmiyorum ama domain güzel hayırlı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence güzel değmiş diye düşünüyorum madem uğraşmayı düşünüyorsun
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence pek değeri olmaz.(pprogramdan dolayı) Böyle programlar hem marka tescil yaptırıyorlar hem de birkaç sezon yayınlanıp televizyondan kaldırılıyorlar.
Ama mesela STV'de yayınlanan Yeşil Elma yemek programı var. 15 senedir yayında program. Böyle uzun süreli yayınlanabileceğini düşündüğün program olursa, yan uzantıları çok değerli olur.
Birde artık çoğu televizyon programı web sayfası yerine Twitter'a yoğunlaşıyor. Özellikle sabah programları vs...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Bence pek değeri olmaz.(pprogramdan dolayı) Böyle programlar hem marka tescil yaptırıyorlar hem de birkaç sezon yayınlanıp televizyondan kaldırılıyorlar.
Ama mesela STV'de yayınlanan Yeşil Elma yemek programı var. 15 senedir yayında program. Böyle uzun süreli yayınlanabileceğini düşündüğün program olursa, yan uzantıları çok değerli olur.
Birde artık çoğu televizyon programı web sayfası yerine Twitter'a yoğunlaşıyor. Özellikle sabah programları vs...
Dediğim gibi sadece programa odaklanmamak lazım. Yemek sitesi için kullanılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Öyle tabii kullanılır da marka tescil hakkı falan belki sorun çıkabilir, tam garantisi olmaz. Ama al hocam, sonuç itibariyle güzel domain.
Bu domainde marka işi tutmaz diye düşünüyorum. Programdan bağımsız yemek tarifi sitesi kurmak için aldım kimene alsalarmış markaları önemliyse :cool: ki zaten marka tescili yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
bence buyuk yatırımlar gerek yemek tarifi siteleri piyasada çok fazla ve marka olmuş bloglar siteler var ayrıca sosyal medyada takip edilen büyük siteler var bencede domain de çok etkileyici değil , üzerine düşülüp hazılansa bile ben çok isimden etkilenmezdim, açıkcası ama yinede başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı
bence buyuk yatırımlar gerek yemek tarifi siteleri piyasada çok fazla ve marka olmuş bloglar siteler var ayrıca sosyal medyada takip edilen büyük siteler var bencede domain de çok etkileyici değil , üzerine düşülüp hazılansa bile ben çok isimden etkilenmezdim, açıkcası ama yinede başarılar
Teşekkürler yorumunuz için.
Dediğiniz gibi yemek tarifleri rekabet yüksek. Bende zaten yöresel lezzetleri tanıtabileceğim bir site
yada biryere gittiniz bu yerde nerelerde yemek yiyebilirsiniz tarzı bir rehber sitesi olabilir diye düşündüm. Mekanın resimleri olur, menüsü olur, adresi, telefonu olur.
İsim kanald ve show gibi büyük kanallarda kullanılmış. Çokta kötü değildir diye düşünüyorum :o