lostyazilim
tr.link

Bu Alan Adları Hiç mi Işe Yaramaz?

22 Mesajlar 3.786 Okunma
lstbozum
tr.link

cylnmerve cylnmerve Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 421
  • Beğeniler 47 / 115
  • Ticaret 5, (%100)

adm34 adlı üyeden alıntı

Daha önce de konunuza yorum yapmıştım fikrim yine aynı butikelbise.com ve finanskop.net'i projelendirip satmanız daha mantıklı olur. Domain satış piyasası ölüyor mu sorusundan ziyade domain satın alanların %70 i (tahmini) daha kısa veya markalaştırabilecekleri alan adlarını satın alıyorlar. Butikelbise.com'un içerisine bir e ticaret tarzı site kurup, 1 sene sonunda siteyi komple satmayı düşünebilirsiniz. veya aynı şekilde finanskop için ucuz yollu veya ücretsiz bir script atıp 1-2 sene sonunda satarsanız tek alan adından elde ettiğini gelirden fazlasını elde edersiniz. Elimde 60 dan fazla alan adı var, site de belki 100'lerce 1000'lerce domaini olan arkadaşlar var sorun hepsi aynı dertten muzdariptir. deneme olsun diye elimdeki bir kaç alan adını satışa koymuştum(açık arttırma ile) teklif dahi gelmedi maalesef :). Ama gözlemlerime göre site satışları bir nebze olsun daha aktif.
Bol kazançlar

Haklısınız hocam ama bir yıl bekleyecek durum yok. Olsa kurar beklerim. Bu dediginiz islemleri 1 aylık bir süre zarfına sıgdirarak yaparim ama o siteler ilede kim ilgilenir bilmiyorum.
adm34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

adm34 adm34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 338 / 208
  • Ticaret 2, (%100)
Doğrudur. Fakat kısa sürede yüksek rakamlara sadece domaini satmak şu sıralar zor, millet artık kendi domainini markalaştırmaya çalışıyor :) Bol kazançlar
cylnmerve

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al