lostyazilim
tr.link

Bu domain iş yaparmı beyler ?

15 Mesajlar 2.573 Okunma
lstbozum
tr.link

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

cagman adlı üyeden alıntı

boşa rekabet değilmi hocam o. adam almış başını gitmiş farklı alanda 1. olmaya çalışmak varken neden 2. olmak için rekabete girelim dimi ?

Hocam şöyle bir durum var siz o siteden aşağı kalmayacaksınız , + olarak sistemler yapacaksınız kaliteli sitelere upload yapacaksınız geçersiniz 1.de olursunuz.

Şöyle de açıklayabilirim counter strike üzerine forumum var normalde oyuncuların çoğu farklı bir foruma gidiyor o forumda bende çok takıldım emeğim oldu fakat saçma sapan kategoriler için sıkıldım benim 1 konumdan 9k hit geliyordu siteye , kendi forumuma taşıdım şimdi oradan gelen hitler benim siteme yönleniyor aynı alandayız onun pagerank 1 benim daha 2 aylık sitem :), ve o siteden linkim var eğer yaptığınız konuda gerçekten profesyonel olduğunuza inanıyorsanız deneyin derim.
Bu arada salladığım alan adı da boştaymış :D

wmaraci
reklam

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
birde şöyle düşünün youtube iyi video sitesi sende çok iyi işler yapacaksın eminsin buna rekabete girebilirmisin az biraz mantık varsa rekabet değil farklı alana yönelip kendi alanında 1. olmak istersin dimi :)

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

birde şöyle düşünün youtube iyi video sitesi sende çok iyi işler yapacaksın eminsin buna rekabete girebilirmisin az biraz mantık varsa rekabet değil farklı alana yönelip kendi alanında 1. olmak istersin dimi :)

Hocam youtube ile tabiki rekabete girilmez fakat söz ettiğiniz site youtube'u geç bir izlesene bile değil açıkçası :) benim gözümde güzel bir site ama onu geçebilen olur mu OLUR.Ayrıca çok iyi biliyorsanız dedim ben çok iyi bildiğim bir alanda açtım sitemi rekabet var benim tanıdıklarımın bile 2-3 sitesi var bu alanda. ( Önemli olan ilgili davranmak başka sitelerden film çekmemek gerek. )

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

xrople adlı üyeden alıntı

Hocam youtube ile tabiki rekabete girilmez fakat söz ettiğiniz site youtube'u geç bir izlesene bile değil açıkçası :) benim gözümde güzel bir site ama onu geçebilen olur mu OLUR.Ayrıca çok iyi biliyorsanız dedim ben çok iyi bildiğim bir alanda açtım sitemi rekabet var benim tanıdıklarımın bile 2-3 sitesi var bu alanda. ( Önemli olan ilgili davranmak başka sitelerden film çekmemek gerek. )

konu benim veya sizin siteniz değil ortam muhabbet değişti :) neyse domain iş yapar heralde biraz deneyip bakalım

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

konu benim veya sizin siteniz değil ortam muhabbet değişti :) neyse domain iş yapar heralde biraz deneyip bakalım

Kusura bakmayın hocam uykuluyum :) , konu nereye giderse ordan devam ediyorum.

Domaininiz ilk yorumumda da söylediğim gibi fazla uzun değilse iş yapar.

Ek Olarak: Ayrıca : Hocam siz kaçarsanız , biz kaçarsak tabiki ilk sırada en çok rağbet gören site o olacak birinin rekabete girmesi gerek.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al