-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Tural abi projeden bol neyimiz var? :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Her konuna yazmıyorum, her insanın tartışacak bir karakteri, prensibi vardır. Sana bakıyorum da gerçekten tartışma içerisine girmedigim için halime şükrediyorum. :)
Yahu merak ediyorum gerçekten bu insanı kaideye alan var mı? Varsada, kendisiyle aynı benzer karakterli kişilerdir. Bu konuları hangi niyetle açıldıgının farkındayız, herkes farkında ben bu adama niye cevap vermiyorum? Kör degilsiniz görüyorsunuz. Yönetim tarafından her konun takip altında, bunuda unutma. Yaşın, yanında çırada yanmasın şu adama artık itibar etmeyin. Açtıgı konu bile gülünç, ilginç Domain bilgisi deseniz yerler altında. Farklı bir tartışmaya girmeyecem, yani bu konu altında farklı bir yorumum olmayacak. :) sonra demesinler yazmıyor, itibar etmiyorum bu sahıslara. Az sonra kankalarıda gelir, gülerler, oynarlar ohh derler Economist bitiyor, sen beni reklam ediyorsun, teşekkür ederim bu davranışın için reklam iyidir. :) Kolay gelsin..
Saygılarımla,
Economist
3 kişi bu mesajı beğendi.
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yabanaci dillerde cogu onemli onemsiz uzantisi alinmis.Bence .co ulkemizde tercih edilmemisin en onemli sebebi dillimize uygun olmadigindan dolayi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben domain uzantısına bakmam arkadaş eğer alacağınız domain çakma bişeyler içermiyrsa net,org,co,me alan adlarını alabilirsiniz
önemli olan sitenin içeriği ama şöyle domainciler para kazanmak istiyorsa co,me tarzı domainler çok para etmez açıkçası
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Co bana gore favoriler arasinda cunku 3 karakterli ve jenerik domainler cok fazla -_-
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bu konu nekadar uzadı böyle, değerlenecek diyenler alsın değerlenmiyecek diyenlerde almasın, şuan birsürü boşta .co uzantılı domain mevcut ve ben googlede çalışan birinden bu yönde tavsiye almama rağmen reglemiyorum. Tek bir domain hoşuma gitti belki .co olarak sadece onu reglerim.
Ek olarak
GccTLD .co .in benim için hangisi daha hoş ise onu alırım
holiday.co almak var birde holiday.in almak var, ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.