Ben onu biliyorum name.com'un verdiği fiyat kampanya fiyatı tr uzerınde kı host firmaları bu fıyata satıyor bunu dıyorum bende
Economist 'te zaten yurt dışından kaydedecektir. Yani absürt bir durum yok ortada.
Aldırmayın hocam cahiller konuşuyor işte :)
Buna cahillik değil, insanları aptal yerine koyup kandırmaya çalışanları ifşa etmek denir.
O yüzden .co'yu önerdik arkadaşlarımıza ve büyük indirim uyguluyor forumda ki arkadaşımız.
Tamam anladık arkadaşın .co domain satıyor. Ama bir defa söylemen yeterli. Tekrar tekrar söyleyip beni haklı çıkarmaya mı çalışıyorsun? :)
Kardeşim niye kandıralım peki ?
BİZ 3-5 liranın şeyine mi düşücez burada böyle boş boş konuşmanın bir anlamı yok.... Konuda çok egoist ve düşüncesiz davranıyorsunuz. Biz böyle bir kampanyayı bu konu için açmadık.. Arkadaş zaten satıyordu ve ben de .co'ya yatırım yapılmasını söyleyen bir insanım... Herkesde pahlı olmasında şikayetçi arkadaş da ucuza yapıyor. 10 TL kayıt etse 9 liradan alsa 1 lira kar zengin mi edecek bizi? Saçma saçma konuşmayın.
BİZ 3-5 liranın şeyine mi düşücez burada böyle boş boş konuşmanın bir anlamı yok.... Konuda çok egoist ve düşüncesiz davranıyorsunuz. Biz böyle bir kampanyayı bu konu için açmadık.. Arkadaş zaten satıyordu ve ben de .co'ya yatırım yapılmasını söyleyen bir insanım... Herkesde pahlı olmasında şikayetçi arkadaş da ucuza yapıyor. 10 TL kayıt etse 9 liradan alsa 1 lira kar zengin mi edecek bizi? Saçma saçma konuşmayın.
Kampanyayı konu için yapmadınız zaten. Bu konuyu kampanyayı duyurmak için açtınız :)
Az biraz mantık olsun yahu,
Ben bu forumda aylardır ticaret yapıyorum. Konularıma giril inceler insan, böyle bir niyetim olsa acardım konu bas bas bagırırdım kezâ benim bu konudan haberim dahi yoktu. Arkadaşa git aç demedim. veya açta satış yapalıoo
Ben bu forumda aylardır ticaret yapıyorum. Konularıma giril inceler insan, böyle bir niyetim olsa acardım konu bas bas bagırırdım kezâ benim bu konudan haberim dahi yoktu. Arkadaşa git aç demedim. veya açta satış yapalıoo
Sen bas bas bağırırsan inandırıcı olmaz, insanlar inanmaz. Arkadaşın bas bas bağırıyor senin yerine. Böylesi daha inandırıcı :)