-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar cokizlendi.com ve cokizlenen.com domainlerini aldım sizce nasıl ?
Düşündüğüm proje şu cart curt videoların değilde kategorilere bölünmüş şekilde internet ortamında en çok izlenen videoları bir araya getirmek bu tarz bi site tutabilir mi nasıl sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
valla hocam şöyle birşey diyebilirim size. en iyi videolar sizde de olsa. bu işlerde iyi olan 2 3 siteden başkasına gitmeyi düşünmem. Birçok kişi de benim gibi düşünüyodur. Dolayısıyla bu tarz kişileri sitenize çekmek için uğraşmanız gerekecek. Ayrıca umarım istediğiniz hedeflere ulaşırsınız.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabiki hepimiz herşeyin en iyisini isteriz ki istiyoruz da. Ancak özellikle en iyi komedi videoları yada diğer kategorilerdeki videolar için şu siteye giriyim diyecek olan kullanıcı sayısı oldukça azdır. Özellikle bu sosyal medya furyası varken işiniz biraz zor gibi.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umudunuzu kırmak istemem ama malesef ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim hocam. Kendimden örnek vereyim, güncel sosyal medya olaylarını takip ederim. Ünlü olan videolar, capsler falan takip ederim. Ama youtube varken izleseneye bile girdiğimi bilmem. Malesef durum böyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cokizlendi.com domaini kulağa çok hoş geliyor. Projenizde başarılar...
ipek reyon