-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Konu altından bende bir soru sorayım. Bu siteler birbirlerini etkiler mi? Mesela benim çocuk oyunları sitem var.
mesela benim alan adım abc.com
eşek herifin biri alan adı olarak abc.net almış siteye xyz kurumuş. Bu beni etkiler mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Pardon xyz den kastınızı yeni anladım. Ben de adama saygı duyup bugün başka bir domain aldım. Benimki bire bir aynı sektör olacağı için hoş olmaz diye düşündüm. Aslında benim proje tam manasıyla gelir için yapılmış bir sistem değil. Başka bir siteme destek için kullanacağım.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adult kurmuş yani. Ben çocuk oyunları yayınlıyorum o erişkin oyunları :) Neyse ne günlere kaldık. Sizin tercihiniz doğru olmuş. Eğer içerik olarak uygunsa domainler paravan olarak kullanışlı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ayni sektordeki .com uzantili siteyi .net uzantili acacaginiz siteyle gecebilirsiniz icerik ve sosyal paylasimla belli bir kitle yakalayarak kisa zamanda uste cikarsiniz baska domain alarak vaktinizi harcamayin cop siteden baska bir ise yaramaz.
Sektorde com domaini olan sitenin siz net uzanatili alan adini aldiniz diye dava acamaz acarsa bir sey elde edemez bu tekele girer com.tr uzantili marka sirket degilse hic bir sey yapamaz size.
zaten internet cop sitelerle dolu alaninizda marka olmak istiyorsaniz com ve net uzantiyi almaniz gerekmekte yoksa baskasi gelir net uzantisiyla sizi yerinizden edebilir.