lostyazilim
tr.link

com sitenin net uzantısını almak

16 Mesajlar 2.054 Okunma
acebozum
tr.link

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Konu altından bende bir soru sorayım. Bu siteler birbirlerini etkiler mi? Mesela benim çocuk oyunları sitem var.

mesela benim alan adım abc.com
eşek herifin biri alan adı olarak abc.net almış siteye xyz kurumuş. Bu beni etkiler mi?

elektronikssl
webimgo

kappadox kappadox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 38 / 49
  • Ticaret 5, (%100)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Konu altından bende bir soru sorayım. Bu siteler birbirlerini etkiler mi? Mesela benim çocuk oyunları sitem var.

mesela benim alan adım abc.com
eşek herifin biri alan adı olarak abc.net almış siteye xyz kurumuş. Bu beni etkiler mi?

Hocam şimdi biz net alsak eşek mi olacaz? İmkanınız varsa net olanıda alsaydınız ben projelerimde öyle yapıyorum.

www.antiksirlar.com

• Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)

kappadox adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi biz net alsak eşek mi olacaz? İmkanınız varsa net olanıda alsaydınız ben projelerimde öyle yapıyorum.

Çocuk oyunları diye bir domain alıp xyz video izletirseniz eşek bile olamazsınız :) Yüklersin flash oyunları rekabet ederiz hoşuma bile gider. Ama birilerini karalamak için bunu yaparsanız insanlıktan çıkarsınız.

Üstadım lafım size değil ama doğrusu bu bence. Zaten google gereğini yaptı. Tibede bildirdim o da zamanla gereğini yapar.

kappadox kappadox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 38 / 49
  • Ticaret 5, (%100)
Pardon xyz den kastınızı yeni anladım. Ben de adama saygı duyup bugün başka bir domain aldım. Benimki bire bir aynı sektör olacağı için hoş olmaz diye düşündüm. Aslında benim proje tam manasıyla gelir için yapılmış bir sistem değil. Başka bir siteme destek için kullanacağım.

www.antiksirlar.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Adult kurmuş yani. Ben çocuk oyunları yayınlıyorum o erişkin oyunları :) Neyse ne günlere kaldık. Sizin tercihiniz doğru olmuş. Eğer içerik olarak uygunsa domainler paravan olarak kullanışlı olabilir.

isagold isagold WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web sitesi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 381
  • Beğeniler 65 / 82
  • Ticaret 36, (%100)
Ayni sektordeki .com uzantili siteyi .net uzantili acacaginiz siteyle gecebilirsiniz icerik ve sosyal paylasimla belli bir kitle yakalayarak kisa zamanda uste cikarsiniz baska domain alarak vaktinizi harcamayin cop siteden baska bir ise yaramaz.
Sektorde com domaini olan sitenin siz net uzanatili alan adini aldiniz diye dava acamaz acarsa bir sey elde edemez bu tekele girer com.tr uzantili marka sirket degilse hic bir sey yapamaz size.
zaten internet cop sitelerle dolu alaninizda marka olmak istiyorsaniz com ve net uzantiyi almaniz gerekmekte yoksa baskasi gelir net uzantisiyla sizi yerinizden edebilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al