lostyazilim

Dizi Domainim Nasil?

5 Mesajlar 700 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Merhaba arkadaslar, dizi haberleri (video paylasimi degil, oyuncu bilgileri, bolum incelemeleri, biyografiler vb.) uzerine acacagim sitem icin dizih.com adresini aldim. Hem icinde dizi kelimesi geciyor hemde sondaki h harfini 'haberleri' yada 'hayranlari' kisaltmasi olarak kullanarak 'Dizi Haber' sloganli bir site yapayi dusunuyorum. 5 harfli alfabedeki tum harf kombinasyonlari alinmis durumda 1 tane bile bosta adres yok suan. Sizce dogru bir tercih midir kisa sadece 5 harf ve icinde dizi kelimesi gecen adresim saygi cercevesinde tum yorumlara acigim.

wmaraci
reklam

2000 2000 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek MT
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 18 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Takip ederek mi aldınız yoksa devir mi ?
daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Domain konusunda senin kadar bilgi sahibi değilim abi. Domain bana göre çok güzel ve kaliteli görünüyor. Fakat sektör önceden girdiğim bir sektör olduğundan domaine değil sektöre yorum yapmak istiyorum. Güçlü sosyal medya hesabın yoksa pek başarı yakalanmıyor. Sosyal medya hesabın olsa da tbm düşüyor yine kazandırmıyor. Ayrıca Adsense sürekli ota boka telif diyip uyarı veriyor. Orjinal fragmanı kodu ile çeksen bile Adsense ile problem yaşayabiliyorsun. Sitenin hitlenmesi de çok zor. Hitlense bile büyük hitlere ulaşamıyorsun. Ogün *** üzerinden dizi haberleri sektöründe ilk sırada yer alan sitenin grafiklerini inceledim satıştayken. Aynı miktarda yatırım farklı bir noktaya yapılsa kesinlikle daha büyük başarı yakalanırdı.
Toparlamak gerekirse domain çok kaliteli ama sektör zayıf
daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
2000 Hocam düşen domain değilde arayış sonucu tek tek deneyerek bulduğum bir adres oldu. İngilizce olmayan bir karakter olsa alacaktım ama h harfi tam nokta atışı oldu istediğim gibi :)

Stores Hocam hali hazırda bir sitem var aslında tek bir sitenin fan sitesi şeklinde. Güzel hitler yakaladım dizi yayındayken bu adres ile işi tek bir diziden tüm diziler konseptine alacağım. Uyarıların çok değerli teşekkür ederim dikkate alacağım.

wmaraci
wmaraci

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Abi sana bir önerim olacak. Özel mesajdan iletiyorum. Büyük ihtimalle biliyorsundur zaten ama belki atlamıssındır. Güzel bir püf nokta diyelim
daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al