aries Yoruma değer görüp etiketleme yaptığınız için teşekkürler.
sevdabirates Merhabalar hocam , evkredisi(.)net i kontrol ettiğimde spam skorunun bir hayli yüksek olduğunu gördüm . ( 56 ! ) Eğer projelendirmeyi düşünürseniz gireceğiniz içeriklerin kalitesi ultra lüks olup tamamen özgün olması gerekiyor ki bu da yetmez . Google gözünde spam skor 10 - 12 bandına kadar düşmediği müddetçe sıralama alabilmeniz güçleşir. Uzun lafın kısası bu alan adını projelendirirseniz çok fazla emek harcamanız gerekmektedir.
2.seçenek olan satışını düşünürseniz , alıcıların ilk kontrol edeceği durum DA - PA - SS durumlarıdır.
Sizin alan adınızın ;
DA : 1 - PA : 1 - SS : 56 Bu da gösteriyor ki ; alan adının iyi yerlere gelebilmesi için çok uzun yollar katetmesi gerekir.
Alıcılar Spam Skorunun yüksekliğini görünce alan adından uzaklaşacaklardır. Bu da çok büyük meblağlara satışının zor olacağını gösterir.
.com u aktif olarak kullanılmıyor . Bu bir avantaj fakat günümüzde .net e bile bakış açısı negatif , bu da alıcılar açısından değerini düşürtecek bir etmen ( Ben buna katılmıyorum.. )
Bana sorarsanız ''
XXX değerindeki tekliflere açığım '' şeklinde satışa çıkartıp gelecek olan geri dönüşleri beklemeniz gerekmektedir .
Proje mi satış mı diye fikrimi de soracak olursanız . Bence satışını gerçekleştirin. Farklı alan adı ile projelerinize yönelin.
Merak ettiğiniz bir başka konu olursa ;
info@sinanusta.com.tr mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.
İyi günler , iyi forumlar dilerim.
Sağlıcakla kalın.. :)