Gucluyazar adlı üyeden alıntı
Ben .com yoksa .net alırım ama .org asla almam.
Kişisel site için .org da olur ama önerim com ya da net almanız.
Keyfi tamamen..
efsungokmen adlı üyeden alıntı
Hocam kişisel açacaksınız fakat bildiğimiz gibi herkes .com yada .net i biliyor. Hani sadece düz bir şekilde interneti kullanan kitleden bahsediyorum. Birde o domainin .com una ve .net ine bir göz gezdirin kim ne yapıyor diye. Ama ben sizin yerinize olsam başka bir isim arayışına girerdim
noop adlı üyeden alıntı
domain jenerikse com ve net uzantısına bakın site kurulmamışsa satmak için alınmışsa org u alın ve kullanın rahat rahat. jenerik com çok pahalı olduğundan %99 yakın bir zamanda kimseye satamayacaklar ve bir site kurulmayacak.
net uzantının düşme tarihine de bakın. bazen kaydedip satamayınca uzatmıyorlar domaini.
domain jenerik değilse veya iki kelimeden oluşuyorsa başka bir domain bulun.
selcuksofta adlı üyeden alıntı
arkadaşım zaten para kazanmayı düşünmüyorsun ki istersen .org zaten engel de değil, bence her hangi bir domain al dediğin gibi dök içini :) güzel dökersen haberdar et okuruz iyi forumlar
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. :)
isim soyisim değil hocam, ayrıca isim soyisim alsam 40 metre domain olur :D
Nesco adlı üyeden alıntı
org değilde bence .co alabilirsiniz. Benim com ve netten sonra tercih ettiğim co oluyor genelde. Kaldı ki xyz alsanız bile öyle über bir şey değişmez.
.co 'yu hiç tercih etmedim.
BirkanUlusoy adlı üyeden alıntı
Aç bir wordpress.com blogu takıl. AMP'si, eklentisi, güvenliği her şeyi en üst seviyede. Üstelik ne hosting ne domain parası, ödenmedi kapandı derdi de yok.
Belki domain alıp yönlendirebilirim.