-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google webmaster tools icin dns kaydıyla doğrulama yapiyorum. Domainimin kayıtlı olduğu sitede(hostuma bağlı olmayan) oturum açtım. Yeni Txt kaydı eklerken şöyle bir mesaj verdi: "changing information at the category level changes every domain (1 domain) within this category."
Ben yinede save dedim. Bu işlemin host üzerinden oturum açılıpta mı yapılması lazımdı merak ettim. Yanlış birşey yapmış olmayayım
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
oyunbozan08 DNS sunucu neredeyse oradan değişiklik yapmalısınız. Alan adı ayarlarında NS (isim sunucusu) ayarlarında yazılan adresleri kontrol edebilirsiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan adımın Ns adreslerini hostun bana verdiği ns lerle degistirmistim. Ozaman domainimin bulunduğu siteden dns kaydı eklemekle yanlış yaptım yani. Hocam lütfen cevaplar mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben domain paneli aracılığıyla yapıyordum, sorun yaşamamıştım hiç.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
oyunbozan08 adlı üyeden alıntı
Alan adımın Ns adreslerini hostun bana verdiği ns lerle degistirmistim. Ozaman domainimin bulunduğu siteden dns kaydı eklemekle yanlış yaptım yani. Hocam lütfen cevaplar mısınız?
Bu durumda yaptığınız değişikliğin bir etkisi yok. Değişikleri hosting panelindeki DNS yönetiminden yapmalısınız.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL