lostyazilim
tr.link

Domain'lerim Hakında Düşünce Fikir Öneri

17 Mesajlar 2.970 Okunma
lstbozum
tr.link

Mars Mars WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 37 / 28
  • Ticaret 2, (%100)
Eskianilar.com güzelmiş hocam. Geçmiş yıllara ait anılar paylaşabilirsin. Trt Arşiv gibi
2023

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

omrtuna omrtuna WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 74 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Eskianilar.com gayet güzel aslında, ama çelişkili bir domain olmuş, anılar zaten eskiyi yaşanmışlıkları anımsatır eski eki biraz absürt kalmış, tarihi olayları, bugün ne oldu gibi projeler için ideal bence
2023

kişi bu mesajı beğendi.

2023 2023 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 37 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Eyvallah saol hertürlü düşünce yoruma açığız tabikide

• Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 37 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

dvrmkcn adlı üyeden alıntı

Her şeyi anladım da bu ne hocam? :)

Bunu hangi kafa ıle aldınız 15 Temmuz gününün mt2 ye çevrilmiş hali baya ilginç olurdu .

baydogan adlı üyeden alıntı

15temmuzmt2.com hocam ciddi misiniz?

catlakkorsan adlı üyeden alıntı

15TemmuzMt2 - Türkiye'nin en iyi Metin2 Zor Emek Serveri.

Evet arkadaşlar oyunu bilmeyeniniz yoktur tabiki ve bu oyunun pvp sini birsüre önce bende oynadım tr de dahasonra pvp lerde pvp lerdeki pvp sahiplerinin yalan dolan haksızlık ve insanları dolandırmaları canımı sıkmıştı evet illaki kazanmalı ama insanlara insangibi oyun ve tat vermelisiniz ve pvp purojesi dusunmeye basladım arastırmaya basladım fakat webtasarımdan farklı idi bilgim yoktur hem bilişimcileri araştırırken hemde isim bakıyordum osırada 15 temmuz olayları gelişince bunu almaya karar verdim biraz oyunculara 15 temmuzu unutturmamak adına biraz 15temmuz un aranma hacmi olduğu için birkaç faktör var aslında guzel akılda kalıcı bir isim sizin hoşunuza gitmesede herkezin fikri farklıdır yinede yorumunuz için teşekkürler her yoruma açığız

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 37 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Hocam bunlar ne allah aşkına yaa:)
gaziantepkopekcifligi.com (çiftligi ) olmalı
kocaaliprefabrik.com (kocaeli) olmalı

Diğerleride gerçek manada çöp domain üzgünüm

gaziantepkopekcifligi.com BU SİTEDİR ASLINDA AMA ŞUANDA KÖPEK SATIŞI YASAK OLDUĞUNDAN SİTEYİ KAPALI TUTUYORUM SİTE BENİM UZERİME CUNKU BİRSIKINTIDA BENIM BASIM DERDE GİRER YASALAR İLE ARKADAŞ UZERİNE ALIRSA Kİ SÖYLEDİM ALDIĞI ZAMAN AÇARIM VE DEDİĞİN GİBİ KÖPEKÇİFLİĞİ SENCE OLURMU DOMAİN OLARAK BENCE HİÇBİR FARK YOK,

DİĞER YONDEN kocaaliprefabrik.com BU SİTE VE SİTE İSMİ KOCAELİ SENİN İZMİT E VEYA GEBZEYE BAĞLI SANDIĞIN KOCAELİ DEĞİL KOCAALİ ADAPAZARI SAKARYADA BİR İLÇEDİR İSTERSEN ARAŞTIR HATTA kocaaliprefabrik.com SİTESİNE GİREREK İLETİŞİMDE HARITA VAR ORADAN BAKABİLİRSİN YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER ...

• Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 37 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

the adlı üyeden alıntı

jokey.info - eskianilar.com - ogretmek.com
iş yapar diğerleri malesef çöp

voluptas.net bunun anlamı Latincede Zevk Demektir ha satmak için aldım satılır veya satılmaz bilemem tabikide bakacağız

winkelt.net Bunun anlamıda felemenkçe de alışveriş demek tabiki ingilizce olsaydı diyençok ama değil ki zaten ingilizlerden başkalarıda sanal ortamda satış yapmakta mesela
türkiye de birçok alış veriş sitesi var olmayan ülkelerdede geriden geliyor merak etmeyin illaki gün gelir o ülkelerdede sanal
patlama olur nasılki 10 15 yıl önce türkiyede nasıl olduysa

prefabrik.info prefabrik.pro sakaryaprefabrik.net kocaaliprefabrik.com Şuanda bu işten bu sektörde çok güzel paralar dönmekte tabiki emek verirseniz birçok kişi tanıyorum
emlakcı muhendis mimar normal vatandaşlar kendi memleketlerinde bu işin satışını yaparak para kazanmakta ve inanın alttlarındaki sonmodel arabaları görseniz hiçte hafife almazsınız

• Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 37 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Mars adlı üyeden alıntı

Eskianilar.com güzelmiş hocam. Geçmiş yıllara ait anılar paylaşabilirsin. Trt Arşiv gibi

omrtuna adlı üyeden alıntı

Eskianilar.com gayet güzel aslında, ama çelişkili bir domain olmuş, anılar zaten eskiyi yaşanmışlıkları anımsatır eski eki biraz absürt kalmış, tarihi olayları, bugün ne oldu gibi projeler için ideal bence

Yorumlarınız için teşekkür ederim evet haklısın aslında biraz çelişkili oldu fakat türkçe mize baktığımızda bu çelişkiyi dikkate alacaklarını sanmıyorum öte yandan şuanda bir projem yok doğrusu yanı eskianilar.com ile alakalı bir proje dusunur yaparsanız buyrun fikir öneri tekliflerinize açığım

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al