-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar yemeksi.com alan adim ver sizce ne kadar eder..
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek kelime olduğu için ve içinde "yemek" kelimesi geçtiği için jenerik kabul edilebilir. Belki daha fazla belki daha az eder bilmiyorum ama "bence" 1000 TL den fazla etmez ki bu bana göre en yüksek limittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İş Adamı
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence alıcıya göre değişir özel bir proje için kullanacaksa yüksek fiyatlar verebilir ayrıca 2. el domein satış firmalarına da ilan olarak yayınlamanız da fayda var.
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana göre, jenerik gibi duruyor ama anlam olarak bişey ifade etmiyor. Ancak önemli olan Google olduguna gore ve bunu yemek kelimesinden indexleyeceğine göre 2500 TL eder kanaatimce.
tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yalnız hocam imzanızdaki alan adı fena gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
fazla birşey beklemeyin forumda 100 tl vermezler alıcısını bulursan istediğin fiyata yaklaşık satabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence de 100 tl vermezler. Aslında 50 tl bile çok. Oda içersin de yemek geçtiği için. yemeksi nin herhangi bir anlamı yok. Özel bir proje olsa denildiği gibi yüksek fiyatlara satılabilir ama yemeksi diye proje yapılacağını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşların dediği gibi özel proje düşünen birisi ancak yüksek fiyattan alır. Domain ismi bence gayet iyi, benim param olsa ya online yemek sipariş sitesi ya da foursquare tarzı yemek mekanları hakkında yorum yapabileceğim bir site yapardım. Yemek sepeti ilk kurulduğunda burada başlık açsalar ve domain hakkında yorum yapın deseler eminim ki birçok kişi 100 lira eder en fazla hocam der ama şu anki değerini şimdi buraya Google yardımı olmadan yazamayız. Özel projelerde domain adının pek bir önemi yok bence, ziyaretçiye nasıl bir deneyim yaşattığın önemli. :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Crixus Alan adı jenerik değil hocam bana göre sana göre Jenerik olmaz alanadı :) Jenerik alan adı olması için yemek.com,net,.org vs. gibi olması gerekir.
Ek olarak domainin değeri benim gözümde şuan için sadece reg fiyatıdır. Benim projelerimde kullandığım domainleriminde tamamı böyledir zaten bunda şaşılacak bir şey yok. Sıradan bir domain.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.