-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forum'da son 3-4 ay sizde belki farketmişsinizdir domain satışı epey bir düştü , hatta domain satmak isteyip de satamayan kişiler sürekli konuyu güncel tutma telaşındalar, sanırım insanlar ekonominin ve doların yükseldiği bir ortamda paralarını domain alımına yatırmak istemiyorlar , bu domain satan kişilerin de canını epey sıkıyordur , eğer olağanüstü bir şey olmazsa ben bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum , son olarak kendi şahsi fikrim aldığı domain'den artık birşey beklemeyen ve satma telaşında olan insanlar sanırım belli bir süre alan adınız adınız satılmayacaktır , size kendi tavsiyem domain satmaktansa konu altına domain'inizi yazarak insanların beğenisine sunmanız , peki yazdınız diyelim ne olacak ? madem domain satışı düştü , kimsede para vermek istemiyor , biraz ilkel ama eski düzen takılacağız , domain'e karşı domain :) nasıl yani ? sizin satmak istediğiniz bir domain var bu domaini yorum olarak yazdınız başka birinin de satmak istediği bir domain'i var , siz beğenirseniz , karşı taraf beğenirse Allah'ın emri peygamberin ... şaka şaka , pm yoluyla birbirinize ulaşıp uygun şartlarda anlaşabilirsiniz , eğer saçma geliyorsa size söyleyebilirsiniz .Benimki sadece bir fikirdi konuyu kaldırabilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu arada konuyu okuyanlar illaki takas olacak diye birşey demiyoruz , yorumlarda yazan domain'leri beğenirseniz fiyatını sorup alabilirsiniz , amacımız biraz olsun piyasayı canlandırmak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
oyuncukafasi.com projelendiremedim satamadım gitti :D
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
FuryQaos adlı üyeden alıntı
FurkanCanöz domain güzelmiş :) oyuncularin kafalari bu günlerde epey bir meşgul , hatta meşhur bir sözleri de var " dolar 5 lira olmuş , bilgisayar toplanmaz bu zamanda " bu sözün bilinen ilk atasi bundan 10 sene önce şu sözdü " dolar 1 lira olmuş , bilgisayar toplanmaz bu zamanda " :)
Domain kendimin diye demiyorum gerçekten çok güzel hocam ama alan yok işte alan olsa da 20 TL veriyim diyorlar, satmak istemediğim zaman 200 TL teklif ediyorlar şimdi acil paraya ihtiyacım var 250 TL + pazarlık olur diyorum ona da yazan yok ben anlamadım gitti insanların gerçekten kafası çok karışık yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..