-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar bütün domain sitelerim tek çatı altında olacak ve uzun süreli düşünüyorum bu sektörde çalışmayı. sizce hangisini secmeliyim.Hangisi kulaga daha hos gelir ve cezb edici olur.siz olsanız hangi domainin üzerinde çalışırdınız.Ankete katılarak ta oyunuzu vere bilirsiniz arkadaşlar sonuc benim için önemli.
Herkese teşekkürler iyi forumlar
1.domainpol
2.domainofisi
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
domainpol değil pool olması gerek miyor mu? bence ofis daha mantıklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
aakinci Domainpol'u ek olarak düşündüm hocam markapol interpol metropol gibi ama kelimenin dogrusu dediğiniz sekilde.Kulağa bu şekilde daha hoş geliyor gibi ben öyle düşünmüştüm
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Düşündüğünüz alanda ne gibi projeleriniz var? Kendinizmi satış yapacaksınız yoksa kullanıcılarda satış yapacakmı? Bilgi paylaşım odaklımı yoksa satış ağırlıklımı düşünüyorsunuz?
biraz daha zorlamanızı tavsiye ederim Domain seçimi konusunda bu alanlarıda net belirledikten sonra
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başlangıç olarak kendim sonradan aşama aşama geçiş yapacağım dusundugum sistemde tek bir domain olacak ana sayfa gibi butun reklamlari ve s oraya alacagım yonlendirmeler oradan olacak sonrasında subdomainler olacak satilik.domainofisi ,dusen.domainofisi ,blog.domainofisi ,analiz.domain.ofisi şeklinde proje uzun vadeli olacak onun için marka ola bilecek bir isim dusundum hep kulaga hos ve akılda kalıcı olmalı domainofisi üzerinde kuracagım sanırım teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için herkese iyi forumlar dilerim
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İlk olarak alan adı seçimi olarak domain ofisi daha iyi görünüyor.
İkinci olarak, yanlış anlamayın ama domain konusunda bence biraz daha bekleyip piyasa dinamiklerini iyi analiz/takip etmelisiniz. Onur Kocayiğit, Kıvılcım İstanbulluoğlu, Okan Yıldırım gibi isimleri biraz tanıyıp makalelerini okumanızda fayda var.
Son olarak, domain piyasası Türkiye'de yeni gelişiyor. Yapabileceğiniz çok şey olabilir. Tebrik ederim, kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Doruk Teşekkürler cevabınız için Bahsettiğiniz isimleri takip ediyorum bazı konuşmalarımız da oldu kendileri ile sosyal medya üzerinden cok ilgililer ve yardımcı oluyorlar.Bu sektorde yeniyim ancak kaybedecek zaman yok gibi ogrenerek paylaşarak yapmak daha faydalı geliyor bana önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler tekrardan
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öyleyse son önerim; likit piyasaya hakim değilseniz jenerik .com ve .net üzerine yoğunlaşın. Listenize baktığımda birçoğu reg fiyatına gidecek domainler, niyetiniz güzel zarar uğramanızı istemem
1 kişi bu mesajı beğendi.