-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Domain ve hosting i farklı yerden alırsam domaini sonra hosting aldığım yere taşıyabilir miyim ücretsiz SSL natro da olmadığı için veridyenden hosting almayı düşünüyorum domaini natrodan alıcam önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
natronun kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama hosting ve domain fiyatları çok uygundu. Taşıyabilirsiniz tabii fakat ikisini de natrodan alıp ücretsiz ssl kurabilirsiniz aslında sitenize.
edit: kontrol ettim devam ediyormuş kampanya
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Olur farketmez ikisinin bir bağlantısı yok. Ayrıca Natro'da da ücretsiz SSL vardı diye hatırlıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ikisi de farklı işletmelerden alınabilir. Hosting NS1 ve NS2 bilgilerinizi domain yönetim panelinde bulunan NS ler ile değiştirdiğinizde bir sorun yaşamazsınız.
İstediğiniz zaman domaininizi (domain bitiş süresinden minimum 10 gün önce) Transfer EPP kodu ile dilediğiniz firmaya transfer bedeli karşılığında yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Natroda ücretli SSL var domain i başka firmadaki hostinge ücretsiz yerleştirme yapabilirmiyim
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Domain adresine, hostunuzun DNS bilgilerinizi girdikten itibaren domaininiz hostunuza yonlendirilir ve domaininiz ile ilgili her turlu ayarlar hostunuz tarafindan yapilir. (SSL+SUBDOMAIN+DNS vb gibi her turlu ayarlar) Sadece domain icin satin aldiginiz firmaya odeme yapmaya devam ederek butun ozellikleri DNSlerine yonlendiginiz hostunuzdan yonetebilirsiniz.
Eger Natro hosttan bagimsiz olarak domain bazli SSL veriyorsa, baska yerdeki hostunuza SSl kurabilirsiniz. Ancak genelde ucretsiz SSL'ler, host uzerinden ucretsiz saglaniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-