-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Godady otomatik ödeme falan yenilemeyeceğim alan adını yenilemişler kredi kartı kaydıda bir türlü silinmiyor otomatik ödemeye bağlı diyor halbuki ben hiç böyle bir şeyi kabul etmemiştim bu duruma sinirlendim "Yenilemeler" diye bir bölüm vardı bende alan adlarını tranfer edeceğim için iptal butonuna bastım ve şuan ürünlerim arasında alan adlarım görülmüyor sitelerde erişim gitti . Şimdi ne olacak bu durumu yaşayan var mı ? Alan adlarının süresinin dolmasına yaklasık 50 günü vardı.Ne Zaman boşa düşer. Lanet olsun godaddy
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Godaddy'de standart prosedür olarak gelecek yıl yenilemesi otomatik geliyor, panelde bunu domain domain düzenliyorsunuz.
Yarın müşteri hizmetlerini arayın, belki düzeltilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, konu hakkında destek hattını arayabilirsiniz.
Kredi kartını silmek istiyorsanız da farklı bir kart eklemeniz gereklidir. O zaman silebilirsiniz; sanal kart kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitelerinin gitmesi garip olmuş
Ekrandan tik yaparak yenilemeyi kaldırabilirsin aslında
Bence sabah 9 da müşteri hizmetlerinden destek al ortalama 8 dakika beklersin telefonda sonra işini çözerler
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kartlı alışverişlerde Sanal kart oluşturup satın alın Alımlarda otomatik olarak sonraki sene için karttan çekim açık bırakılıyor bu yüzden satın alan kişiler magdur ediliyor dikkat etmek gerek sitelerde sanırım farklı host kullandıgınız için panelden düşünce domainler Dns lerde düştü bu yüzden sitelerede erişim sağlayamıyorsunuz.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.