lostyazilim
tr.link

Economist'den Domain Alanlar Buraya!

3 Mesajlar 990 Okunma
lstbozum
tr.link

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında biraz kendi kendimi kötülemiş gibi oldum ama olsun. :)

Hatırlarsınız ki 1 sene önce Domain.com ve Strato.com üzerinden tarafımdan binlerce Domain kayıtı yapıldı ve şu zamana kadar tek şikayet almadım. Strato firmasından kaynaklı şikayet edenler oldu, fakat ben aldığım miktarı dahi küçümsemeden arkadaşların işlemlerini her daim çözmeye çalıştım. Strato firması ile abi, kardeş olduk desek yeridir, sürekli onlar beni arıyor, ben onları arıyordum. :)

Şubat 2016 tarihinden itibaren Domain kayıtlarını bitirmiştim, şimdi şubat sonuna yaklaşıyoruz ve arkadaşlarımız beni hatırlamıyor olabilir, şuanda kapış kapış akıllarında ya ben kime Domaini mi kaydettirdim, süresi bitecek, bu kart bilgileri nasıl kalkıyor, projem mahvolacak, binlerce hitli sitem ve onlarca projem mahvolacak gibi bir çok endişe aklınıza gelebilir belki de şuanda büyük bilmediğimiz projeler bile olmuş olabilir çünkü aradan koskoca 1 sene geçti. Ne olacağını kim bilebilir ki? :)

Domain süresini uzatamayan, veya kartımı kaldıramayan arkadaşlarımız süreleri uzatamıyorsa, lütfen bana ulaşsın. Sizden kazandığım miktar asla umurum da değil, ben iş yapıyorum ticaret yapıyorum ve bu yüzden miktara veya müşterinin gönderdiği paraya asla takılmam aynı hizmeti, elimden geldiği kadarı ile sağlamaya çalışırım.

Şimdiden sorun yaşayan varsa, veya Domain süresini uzatmak isteyen bana ulaşsın.

İyi geceler dilerim.
WonderM Batarya KursunKalemm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)
Örnek davranış. Economist kalitesini yine gösterdi. Helal olsun Emre. :D
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

hyppia hyppia Web - SEO - Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 316
  • Beğeniler 89 / 88
  • Ticaret 21, (%100)
ben de senden bir çok domain almıştım. böyle bir problemden haberim dahi yoktu. davranışın için teşekkür ederim.

aldığım domainleri kontrol edip kısa sürede sana dönüş yapacağım hocam.
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al