lostyazilim
tr.link

Godaddy 0,99 € domain transferi hakkında

5 Mesajlar 926 Okunma
lstbozum
tr.link

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)
Merhabalar, Godaddy 0,99 € kampanyası yapıyor ve bu linkten girdikten sonra yukarıdan domain transfer kısmına gittiğimiz de fiyatı değişmeyip şu ibare yazıyor:

https://tr.godaddy.com/offers/domains?isc=cydomEUR1&countryview=1¤cyType=EUR&fbclid=IwAR0F6FQ6YhG4evbvwaHQBQX34eKwp94KtPt9gqP71Vk6R8nZ7LDPXk7thzY

.com alan adınızı 0,99 € karşılığında transfer edin.
1 yıllık uzatma dahildir.**

Ancak transfer kısmına domaini yazdıktan sonra bana fiyatı 7.99 Euro olarak gösteriyor. Ben de bir sıkıntı olur düşüncesiyle diğer firmamdan domain yetki kodu falan almadım "şunları yapamayacaksınız vs vs diyerek beni korkuttu açıkcası" kısaca deneyemedim.

Bu kodu kullanıpta 1 Euroya domain transferi yapan var mı acaba?

cydomEUR1

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
wmaraci
reklam

winamp winamp www.clickbank.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Evzer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad L** V**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 29 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam genellikle ilk alımlarda geçerli bu kodlar. daha önceden domain aldıysanız bu yüzden fiyat değişiyor olabilir. yeni açılmış hiç domain alınmamış hesap olsaydı en küçük fiyatlı kodları bile kullanabiliyordunuz...

Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

winamp adlı üyeden alıntı

Hocam genellikle ilk alımlarda geçerli bu kodlar. daha önceden domain aldıysanız bu yüzden fiyat değişiyor olabilir. yeni açılmış hiç domain alınmamış hesap olsaydı en küçük fiyatlı kodları bile kullanabiliyordunuz...

Gizli sekmede yeni hesap açtım ama transfer şartlarını geçip daha ödeme ekranına gidemediğim için kuponu tekrar deneyemiyorum. O yüzden sordum transferde alan var mı diye.

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Yillardir godady kullaniyorum hicbir zaman icin indirim yaptiklarini gormedim sadece 1 seferligine alan ismi alirken dediginiz gibi 1 euroya yapiyorlar ikinci yil yenileme ucreti 12 euroya cikiyor. Transferde indirim yapacaklarini sanmiyorum. 1 euroyada transfer etseniz gelecek yil ucret yukselecek diyer hosting sirketlerine gore godady yenilemeleri cok pahali ben tum alan isimlerini godadyden baska ucuz sirketlere transfer ettim. Godady sirketini sadece host icin kullaniyorum alan ismi icin kullanmanizi tavsiye etmem ucretleri cok yuksek.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

flatcast adlı üyeden alıntı

Yillardir godady kullaniyorum hicbir zaman icin indirim yaptiklarini gormedim sadece 1 seferligine alan ismi alirken dediginiz gibi 1 euroya yapiyorlar ikinci yil yenileme ucreti 12 euroya cikiyor. Transferde indirim yapacaklarini sanmiyorum. 1 euroyada transfer etseniz gelecek yil ucret yukselecek diyer hosting sirketlerine gore godady yenilemeleri cok pahali ben tum alan isimlerini godadyden baska ucuz sirketlere transfer ettim. Godady sirketini sadece host icin kullaniyorum alan ismi icin kullanmanizi tavsiye etmem ucretleri cok yuksek.

Biliyorum hocam bende yıllardır godaddy kullanırım ancak genelde hep domain alırken indirim yaptığı için başka firmalara transferde ücret ödedim ama benim amacım bu kupon koduyla 1 euroya godaddy'e transfer etmek. En azından şuanlık seneye başka firmaya geçeceğim mecbur godaddy'nin çok kazık olduğunu biliyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al