-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
natro 5 kere ödememi iptal ve iade etti kendi yazılımlarından kaynaklanan bi problem nedeniyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yerli firma açısından ve destek hizmetlerini daha ulaşılabilir olması açısından natro derim eğer iki firma arasında kalsaydım. Zaten domainlerimin büyük çoğunluğunu natroda kayıtlı bir sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkiside kurumsal ve güvenilir firma domain konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Benim tercihim natro olurdu çünkü @gürer69 düşüncesine katılıyorum godaddy’e hemen ulaşmada sorun yaşıyorsunuz natro bu konuda kolay ulaşım sağlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Natro iyidir zarar gelmez. Go Daddy bazen eksik bilgidir bilmem nedir sorun cikarip hesabi askiya bile alabiliyor başımıza gelmişti. Ama bir cok kullanan sorun yaşamayanda var tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Godaddy tabiki. Adamlar işini ciddiyetle ve kurumsal olarak yapıyor. Natro yerli falan ama gidipte çok değerli domainlerimi emanet etmem. Birşey olur yenilenmez, iptal olur falan sonra teknik arıza deyip çıkarlar işin içinden. Godaddy uluslarası firma olduğu için onu yapamaz, sıkar biraz. Zaten adamlar dünyanın en güvenli domain sitesi. Tek dezavantajı fiyatları ve yenileme ücretleri diğer firmalara göre yüksek olabiliyor.