lostyazilim
tr.link

Godaddy Rezaleti!

25 Mesajlar 3.367 Okunma
lstbozum
tr.link

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Kart bilgilerim çalınmış ve godaddy üzerinden 200 liralık alışveriş yapılmış. Bu firmadan daha önce alışveriş yapmadım. Türkiyedeki ve Bulgaristan'daki Canlı destekten telefonla 2 kere teyit ettik işlemlerin bana ait olmadığını ancak bugün aşağıdaki şekilde mesaj geldi. Ne yapmam gerek bu durumu daha önce yaşayan varmı?

Destek Ekibi Cevabı
The Fraud Detection Department has reviewed the order(s) you have escalated and will not be able to action them as suspected payment fraud for the following reason(s):

Receipt #xxxxxxxxx is an automatic renewal for a domain name originally registered using the same payment method in April 2019. We are unable to refund this for payment fraud but we have removed and blacklisted the payment method to prevent any additional charges from occurring.

wmaraci
reklam

EchoBilisim EchoBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Doğalgaz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** B**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 139 / 141
  • Ticaret 2, (%100)
Geçmiş olsun 3d güvenlik şifresi yollamıyor kart bilgileri girdinmi direk satın alıyor alan kişide ona göre almış ne almış kim almış aslında araştırırsanız bulabilirsiniz

Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com

• Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
nasıl bulabilirimki hocam? EchoBilisim

JoshgunPRO JoshgunPRO Bilgi güçtür. Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad J** E**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 60 / 142
  • Ticaret 9, (%100)
Durumu bankanıza iletirseniz çözerler diye düşünüyorum. Aynı durumu yaşadım ben o şekilde yapmıştım.

wmaraci
wmaraci

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Gelen destek cevabında açıklamışlar zaten durumu. April 2019 'da bir hizmet satın almışsın. Onun otomatik yenilemesi yapılmış. Nisan 2019'da onay verdiğin için de harcama itirazın kabul edilmemiş.

Önceden alım yapan sen değil misin? Veya senin kartını birisine kullandırmadın mı? Eğer sen değilsen; Godaddy'ye bu kartınla hangi hizmetin alındığını ve yenilendiğini öğrenip oradan kim olduğunu bulmaya çalışabilir hatta belki de ilgili ürün/hizmetin açacağın yeni bir hesaba transferini talep edebilirsin.
ilkayy birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

YunusG YunusG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 40 / 70
  • Ticaret 32, (%100)
Bankanızı arayın işlemi sizin yapmadığınızı bildirin ardından kartınız iptal ettirip yenisini çıkartın. Banka şikayetinizi inceleyip size dönüş yapacak. Büyük ihtimalle tutarı size iade edecek. Bu tür durumlar sıklıkla olmakta benim ve iki akrabamın başına daha geldi bu şekilde iade aldık.

• Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
hocam alım yapsam neden itiraz edeyim alım yapmadım bu siteden. zaten telefon üzerinden kontrol sağladılar yıllar önce açtığım bir hesap vardı ve bundada herhangi bir hizmetin olmadığını söylediler. resmen 200 lirayı kakalamaya çalışıyorlar.

Psycho adlı üyeden alıntı

Gelen destek cevabında açıklamışlar zaten durumu. April 2019 'da bir hizmet satın almışsın. Onun otomatik yenilemesi yapılmış. Nisan 2019'da onay verdiğin için de harcama itirazın kabul edilmemiş.

Önceden alım yapan sen değil misin? Veya senin kartını birisine kullandırmadın mı? Eğer sen değilsen; Godaddy'ye bu kartınla hangi hizmetin alındığını ve yenilendiğini öğrenip oradan kim olduğunu bulmaya çalışabilir hatta belki de ilgili ürün/hizmetin açacağın yeni bir hesaba transferini talep edebilirsin.

EchoBilisim EchoBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Doğalgaz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** B**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 139 / 141
  • Ticaret 2, (%100)
Bankanızla görürşün benden habersiz olmuş diyim kartınızıda değişirler ve size bir evrak verecekler size onu imzalayıp bankaya vereceksiniz veya online yaparlar onunla bir süre sonra paranız hesabınıza yatar benim başımada gelmişti böyle bir olay 1 ay içinde hesabıma yatıı param

Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com

• Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
bankayı aradım kart iptal edildi hocam.

YunusG adlı üyeden alıntı

Bankanızı arayın işlemi sizin yapmadığınızı bildirin ardından kartınız iptal ettirip yenisini çıkartın. Banka şikayetinizi inceleyip size dönüş yapacak. Büyük ihtimalle tutarı size iade edecek. Bu tür durumlar sıklıkla olmakta benim ve iki akrabamın başına daha geldi bu şekilde iade aldık.

EchoBilisim adlı üyeden alıntı

Bankanızla görürşün benden habersiz olmuş diyim kartınızıda değişirler ve size bir evrak verecekler size onu imzalayıp bankaya vereceksiniz veya online yaparlar onunla bir süre sonra paranız hesabınıza yatar benim başımada gelmişti böyle bir olay 1 ay içinde hesabıma yatıı param

teorem23 teorem23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 45 / 89
  • Ticaret 4, (%100)
Şikayetvarda godaddy nin bu durumu ile ilgili çok sayıda şikayet var. Ben otomatik yenilemeleri kapattım. Kayıtlı kartı da silmek istedim bana otomatik yenilemenizle ilişkili silemezsiniz diyor. İnsanı bıktırıyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al