lostyazilim
tr.link

İHS deki domaini, isimtescile transfer..?

13 Mesajlar 4.196 Okunma
acebozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

eee biz boşunamı isimtescile 18 lira ödedik ozaman, bunu geri alamazmıyım ben? ödemeyi?

MMO Biti 'ne katılıyorum iade alma ihtimalin çok düşük fakat ücreti hesabına aktarmalarını isteyebilirsin. 60 Gün geçtikten sonra hesabındaki bakiyeden tekrar taşıma isteği yapabilirsin.

Fakat kafama takılan soru ise, IHS'den niye taşıdığın :) Tabi herkesin zevki başkadır. ben bütün domainlerimi ihs'ye aktarmaya çalışıyorum şuanda. 2 Tane aktardım 5-6 tane daha var sırada :D

wmaraci
reklam

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

MMO Biti 'ne katılıyorum iade alma ihtimalin çok düşük fakat ücreti hesabına aktarmalarını isteyebilirsin. 60 Gün geçtikten sonra hesabındaki bakiyeden tekrar taşıma isteği yapabilirsin.

Fakat kafama takılan soru ise, IHS'den niye taşıdığın :) Tabi herkesin zevki başkadır. ben bütün domainlerimi ihs'ye aktarmaya çalışıyorum şuanda. 2 Tane aktardım 5-6 tane daha var sırada :D

Destek talebi yolladım bakalım, isimtescile alıştım, hızlı cevap veriyorlar + ihsye yeni üyeyim alışamadım bir türlü, + olarak bloggera bağlayamadım karışık geldi bana. İsimtescilde direk bağlayabiliyorum domaini bloggera.

Ek Olarak: Sayın Müşterimiz

Ödemeniz hesabnıza kredi oalrak aktarılacaktır, 60 gün sonra tekrar işlem başlatabilirsiniz.

Saytgılarımla.

Diye cevap geldi isimtescilden, paypaldan ödemeyi yapmıştım, tekrarmı yollayacaklar ödemeyi paypalıma? doğrumu anladım, kredi felan diyince.?

oquzhanozusta oquzhanozusta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek sınavlara hazırlanıyor.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Destek talebi yolladım bakalım, isimtescile alıştım, hızlı cevap veriyorlar + ihsye yeni üyeyim alışamadım bir türlü, + olarak bloggera bağlayamadım karışık geldi bana. İsimtescilde direk bağlayabiliyorum domaini bloggera.

Ek Olarak:

Diye cevap geldi isimtescilden, paypaldan ödemeyi yapmıştım, tekrarmı yollayacaklar ödemeyi paypalıma? doğrumu anladım, kredi felan diyince.?

hayır paypala göndermezler sanırım isimtescil'de bulunur 60 gün sonra yapabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al