lostyazilim
tr.link

.info'yu nasıl bilirsiniz

12 Mesajlar 2.793 Okunma
acebozum
tr.link

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben tıkladım, aradım, böyle bir sonuç göremedim :confused:

http://prntscr.com/2u2rnt

Bilgisayarın bozuk :p Şakası bir yana Google'ın algoritmasından kaynaklıdır ve aynı şekilde arama yaptığı serverın, şehrin, vb.

elektronikssl
webimgo

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)

Kaplan adlı üyeden alıntı

Daha önce bir çok benzeri konuya yazdığım gibi aynı yorumu burayada yapacağım. .com ve .net dışında bir uzantıya hatta .org uzantısına bile zor bakan bir yapımız var. Ama siteyi site yapan uzantı değil içerik ve görselliktir.

Kullanmış olduğunuz uzantının Google'da sıraya, SEO'ya etkisine hiç bir şekilde etkisi yoktur. .com, .net, .org, .biz, .info, .ca, .cc, .tl, vb. hepsi aynı işi görmekte.

İçerik sağlam olduğu sürece kopya olmadığı sürece ve kullanılan sistemin, yapının uygun olduğu takdirde (.com, .net içinde dahil) acikogretim.com ile acikogret.im de Google'da aynıdır.

Geriye kalan sadece kullanıcı bakışıdır. Hatta ortada ki tek fark budur da diyebilirim.

Arkadaşında dediği gibi olay sadece senin girdiğin içerikle alakalı. Benimde anahtar kelime bir info uzantılı domainim var ve günlük şu anda 7-8K hit almakta . En önemlisi de google aramalarında 2. sırada yer alıyor. bunun uzantı ile inan hiç bir alakası yok. konu tamamen sende ve içeriklerinde bitiyor.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al