natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
serdar38 adlı üyeden alıntı
Hello,
We have forwarded your inquiry to the right department. If interested, they will be in touch with you.
Many thanks,
Farah
BuyDomains.com
Şu cevabı göndermişler
Evet gerekli departmanlarına bildirmişler, ilgilenirlerse sizinle iletişime geçeceklermiş.
Bekleyin bakalım ne diyecekler.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
brba
Buraya Reklam Alınır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkiye Yatirim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahin marka arabası olan iki tane adam varmış. Otomobil ilan sitesine biri 140 bin liraya diğeri ise 150 bin liraya ilan vermiş. Sonra bir başka adam bakmış ki Şahin marka arabalar 140-150 bin liraya satılıyor hemen gitmiş 5 bin liraya Şahin marka araba almış. Sonra düşünmüş ve demiş ki; ben bu arabayı bu fiyata bulmak için çok aradım ve aracın emsalleri 140-150 bin liraya satılıyor. Ben de 130 bin liraya ilana koyayım. Sonra ilana koymuş.
Hikaye'nin devamını biliyorsunuz...
Dipnot: Bir tarafta 30 lira ile reglenip 9 bin lira talep edilen domain; diğer tarafta ise 5 bin liraya sahip olunan ama karşılığında 150 bin lira talep edilen bir araç. Oran orantı aynı. Satın al ve 150 misli fiyata satışa çıkar.
Edit: Hesabım şaştı. 30 lira ile reglenip 300 kat fiyat çekerek 9 bin lira talep ediliyor. 5 bin liralık Şahin marka aracın satış fiyatını da 300 ile çarpıp kıyas yapabilirsiniz. Saygılar. :)
Kırdıysam affola fakat sıfır kilometre alan adı alıp zengin olmayı denemek; pasifik okyanusunun tam ortasında, küçük bir sandalın içinde kıyıya ulaşabilmek için kürek çekmekten farksız.
Satabilir misiniz? Gayet tabi satabilirsiniz ama yeni reglenmiş alan adından para kazanmak büyük şans işi. Siz iyisi mi işinizi şansa bırakmayın ve eğer küçük bir bütçeniz var ise blog, dizi-film veya haber alanlarından biri ile çalışmalarınızı sürdürün. Naçizane tavsiyem...
brba
Buraya Reklam Alınır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkiye Yatirim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yani adamlar bilmem kaçbin dolara satıyorlar
Ama ben başkasından çok paraya almadığım için ve sadece reg parası ödediğim için
O fiyatlara satamam yani?
Onlar da satamıyor hocam. İlanda gördüğünüz fiyatlara aldanmayın. 10 yıl boyunca 9400$ olarak ilanda kalan domain gördü bu gözler. En son pending'e düştü ve 70 lira verip ben sahip oldum. :)
Oraya istenilen fiyat olarak bir sayı yazmak kolay. Yazarsınız yazmasına ama satılır mı ya da siz 3000$ yazdınız diye değeri 3000$ mı olur; orası muamma...