LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin lütfen .COM .NET .ORG Global uzantılardır bu neden ile marka tescil vb. problemler ile sorun çıkmaz siz markanın ismi ile iş yaparsanız sorun olur. Yani domain adı ile farklı içerikler ile site açabilirsiniz.
Yeterki ilgili firmayı taklit etmeyin taklit etseniz bile domaini sizden hiçbir şekilde alamazlar en fazla Tib tarafından mahkeme kararı ile engellenmesini sağlarlar fakat bu domain kapanır anlamına gelmez sadece Türkiye içinde engellenir.
Markayı taklit etmediğiniz sürece sorun olmaz ve domaini feriştahı gelse alamaz.
Saygılar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Fiyatı yükseklere çekene kadar verme.Üniversite hazırlığın varmış ona hazırlan sen boşver.Bende hazırlanıcam bu sene ama siteleri bırakamıyorum bağımlılık oldu artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
VeLiGokce
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence güzel bir blog kurup güzel bir radyo sitesi kurabilirsiniz. google adsenseden güzel ek gelir sağlayabilirsiniz. kimse size bişey yapamaz zamanında bende mynet.com un netini almışdım. haber sohbet içerikli site kurmuşdum firmada calışan biri gelip benden ozamanın güzel parası domaini almışdı şimdi ne oldu bilmiyorum illa biri gelip güzel teklif sunup satabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam domain süresi dolduktan sonra 90 gün geçmesi lazımdı sanırım başkasının alması için 90 bekledinizmi siz.