-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Reg: Kayıt etmek anlamına geliyor. Yani o domaini sistemden çekmek gibi düşünebilirsin hocam.
Ek Olarak:
Peki kullandığınız paypal hesabı ile de bağladınız mı? Kayıt ederken sizden bir paypal adresi istiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Tamam hocam bir sıkıntı olmaması lazım. Verdiğiniz paypal adresine girip kartınızı ekleyin yan taraftan. Sonra da paypal.com.tr/nakit adresinden ayrı bir giriş yapıp kart panelini açın. Ordan soldan para yükle kısmını görürsünüz zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Kartınıza girip soldaki menüden yükleme kısmına tıklayın. Orda 2 seçenek gelecek :
-Kredi Kartı İle Yükleme
-PayPal Hesabı İle Yükleme
PayPal Hesabı ile yüklemeye tıklayın ordan yönlendirir zaten sizi yazılar. Ancak bu şekilde kartla alışveriş yapabilirsiniz, paypaldan çeker. Eğer kartınızı günlük hayatta market alışverişi için vs kullanacaksanız yukardaki işlemi yapmanızı öneririm. İnternet alışverişinde ben aktarım yapmadan kart biligimi girip paypaldan çektirebiliyorum. Bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak bir şey olursa burdan bana yazabilirsiniz. Veya kartın arka yüzünde sol üstteki TEB müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Numara 0212 331 70 75