lostyazilim
tr.link

Mailleri Nasıl Yedeklerim?

4 Mesajlar 852 Okunma
acebozum
tr.link

COMEN COMEN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 39 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Şirket domainini bir medya şirketinden transfer ediyoruz. Site sıfırdan wordpress yazılımıyla kurulacak. Fakat şuanki hostinge bağlı olan mailler bizim için önemli.

Bu mailleri silinmeden kurtarabilir miyim?

elektronikssl
webimgo

eka7a eka7a openix.io Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 651
  • Beğeniler 109 / 313
  • Ticaret 2, (%100)
COMEN Kontrol panel erişiminiz varsa, tam yedepini alıp yeni sunucuya aktarabilirsiniz. cpanelde ftpden bağlandığınızda mail dizini altında bulabilirsiniz.

Panel erişiminiz yoksa; outlook, thunderbird, opera mail vb programlarla bağlanıyıp maillerinizi yedekleyebilirsiniz.

Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL

COMEN COMEN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 39 / 30
  • Ticaret 0, (%0)

eka7a adlı üyeden alıntı

COMEN Kontrol panel erişiminiz varsa, tam yedepini alıp yeni sunucuya aktarabilirsiniz. cpanelde ftpden bağlandığınızda mail dizini altında bulabilirsiniz.

Panel erişiminiz yoksa; outlook, thunderbird, opera mail vb programlarla bağlanıyıp maillerinizi yedekleyebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Eski sunucu olduğu için cpanelleri yokmuş. Bende bütün mailleri ilet yoluyla kendi mailime attım, mailler aktif olunca da onlara atacağım. İyi bir yol olmasada böyle birşey denedim.

eka7a eka7a openix.io Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 651
  • Beğeniler 109 / 313
  • Ticaret 2, (%100)

COMEN adlı üyeden alıntı

Cevabınız için teşekkür ederim. Eski sunucu olduğu için cpanelleri yokmuş. Bende bütün mailleri ilet yoluyla kendi mailime attım, mailler aktif olunca da onlara atacağım. İyi bir yol olmasada böyle birşey denedim.

Bu şekilde yapmanız pek sağlıklı değil. Mail programlarını kullanarak yaparsanız mailler sorunsuz aktarılır. Ben panel erişimi olmayan e-postaları opera mail programını kullanarak yedekliyorum.

1. Opera mail programına eski sunucudaki e-postaları ekle, yedekle ve yedeklemeden sonra programdan kaldır.
2. Yeni sunucuda aynı e-posta hesaplarını oluştur, yeni sunucudaki e-posta hesaplarını ekle ve yedekleri içeri aktar.

Aktarımdan sonra eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al