-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Şirket domainini bir medya şirketinden transfer ediyoruz. Site sıfırdan wordpress yazılımıyla kurulacak. Fakat şuanki hostinge bağlı olan mailler bizim için önemli.
Bu mailleri silinmeden kurtarabilir miyim?
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
COMEN Kontrol panel erişiminiz varsa, tam yedepini alıp yeni sunucuya aktarabilirsiniz. cpanelde ftpden bağlandığınızda mail dizini altında bulabilirsiniz.
Panel erişiminiz yoksa; outlook, thunderbird, opera mail vb programlarla bağlanıyıp maillerinizi yedekleyebilirsiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
COMEN adlı üyeden alıntı
Cevabınız için teşekkür ederim. Eski sunucu olduğu için cpanelleri yokmuş. Bende bütün mailleri ilet yoluyla kendi mailime attım, mailler aktif olunca da onlara atacağım. İyi bir yol olmasada böyle birşey denedim.
Bu şekilde yapmanız pek sağlıklı değil. Mail programlarını kullanarak yaparsanız mailler sorunsuz aktarılır. Ben panel erişimi olmayan e-postaları opera mail programını kullanarak yedekliyorum.
1. Opera mail programına eski sunucudaki e-postaları ekle, yedekle ve yedeklemeden sonra programdan kaldır.
2. Yeni sunucuda aynı e-posta hesaplarını oluştur, yeni sunucudaki e-posta hesaplarını ekle ve yedekleri içeri aktar.
Aktarımdan sonra eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL