-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
online pazarlama
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi geceler öncelikle.
Derdimi bir örnek üzerinden anlatmak istiyorum. Daha kolay alayacağınızı ve yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Şimdi ben bir alan adı almak istiyorum. Alan adının [tam eşlemeli araması] 40.000. Ve bu alan adının gen.tr uzantısı boş. Fakat bu alan adında bir markanın kelimesi bulunuyor. Örneğin; raybangozluk.gen.tr, adidasayakkabi.gen.tr,niketisort.gen.tr gibi. Ben bu alan adını ilgilendirdiği ürünlerin tanıtımı yapmak istiyorum. Örneğin;raybangozluk.gen.tr de gozluk markaları tanıtımlrıiçeşitleri,yararları filan gibi. Amaç Adsenseden para kazanmak. Sorum şu böyle bir alan adını aldığımda bu marka bana bir sorun çıkarabilir mi? Almamı tavsiye eder misiniz?
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Satış yapmadığınız veya sıralamada onu geçmediğiniz sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum. :)
Nesim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Sıradan biri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gen.Tr domainleri ile rahatlıkla ilk sayfalara gelebilirsiniz, ama marka domaini almanızı tavsiye etmiyorum, hukuksal olarak başınız ağırabilir düşüncesindeyim.
yelden
Satış Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim kullandıgım arkadaşın bahsettiği şekilde bir kaç tane markauzantısı com sitelerim var bir sıkıntı cıkacagını zandetmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Marka adını kullanarak marka üzerinden ticaret yapmayacaksınız ki. Ha Adsense boyutu var, o ayrı. Sıkıntı çıkarsa da dersiniz, o markayı çok seviyorum, insanlara çeşitli şekillerde hobi olarak duyuruyorum, sitenin de giderleri var, gelirler de giderler zaten fitleşiyor. Olmadı eyvallah der siteyi kapatırsınız sıkıntı da olacağını sanmıyorum yani.